Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Vad är den bakre kraftpaket på en 2008 Chevy Malibu?

Chevrolet Malibu var allt nytt år 2008, och den bakre kraftpaketet var bara en av många nya funktioner och förbättringar som gjorde sedan ett mer attraktivt alternativ för köpare än det hade varit tidigare. Bättre teknik och högre standarder tillverkning tillät Malibu för att konkurrera mer effektivt med sådana bilar som Honda Accord. 2008 Redesign

Malibu var omfattande reviderats för 2008, och granskarna överens om att många av bristerna i tidigare modeller övervinnas genom den nya designen. Den 2008 Malibu byggde på Saturn Aura-plattformen och det var större än tidigare Malibu modeller. Kraft kom från en 169-hästkrafter fyra-cylindrig motor eller en 252-hästkrafter V-6. Bilens exteriör var stiliga, och dess interiör finish och byggkvalitet har förbättrats, en förändring som entusiastiskt välkomnades av granskare.
Utföranden

Tillgängliga utföranden för 2008 Malibu ingår basen LS, som var utrustad med stålfälgar, fönsterhissar och lås, luftkonditionering och keyless inresa. Den 1LT nivån uppgraderas till fälgar och ljud kontroller på ratten, och 2LT nivå bidrog fjärrstart, läderklädd ratt och växelspaksknopp trim, makt uppvärmda säten och makt justerbara pedaler. Den LTZ lyx trim nivå läggs uppgraderingar till exteriör trim och belysning, en uppgraderad ljudsystem och läderklädsel.
Kraftpaket Funktioner och prissättning

bak kraftpaket var en av flera tillval paket som kan läggas till varje trim nivå. I paketet ingår tillägg av ett 110-volts eluttag bakom mittkonsolen som tillät baksätespassagerarna lättare tillgång till elektrisk kraft för sina elektroniska apparater. I paketet ingår också en manuell bakre parasoll. På nya Malibu modeller i 2008, lagt paketet $ 250 till den prislappen.
Provkörningar

Granskare med Edmunds och vänster körfält var enhetligt positivt om de ändringar som gjorts Malibu under 2008, särskilt de förbättringar avsluta och byggkvalitet över tidigare Malibu modeller. Den V-6 ansågs vara att föredra kraftverk, även om den fyrcylindriga ansågs tillräckliga, och bilens rida bedömdes vara bekväm. Granskare med båda publikationerna klagade över buller från servopumpen utan om att de totala invändiga ljudnivåerna mycket förbättrades från föregående år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138456.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.