Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur tar jag bort Etsning Orsakas av gummi Tak Kritning?

Sedan 1980-talet har en stark, flexibel, gummi takmaterial för fritidsfordon (husvagnar) kallas etylenpropylendienmonomer (EPDM) varit populära, eftersom det är mer ekonomiskt än aluminium tak användes förr. Som din RV: s EPDM-gummi tak åldrar, börjar det att "krita" från zink, titandioxid, och andra fyllmedel som används för att göra gummit vitt. Även detta kritning process sker naturligt, kan det kalkhaltig resten lämnar vita ränder kör ned bilen efter regn. Det kan orsaka etsning eller oxidation på din RV: s tak. Du kan ta bort denna oxidation med hjälp av tillbehör du kanske redan har. Saker du behöver
Ladder
Broom
Slang
5-liters hink
Vatten
mjuk borste
Sponge mopp
Mild flytande tvättmedel
Handduk

Visa fler instruktioner
1

klättra upp på taket på din RV med en stege. Ta med en kvast eller en slang upp med dig. Använd kvast att sopa bort lös smuts från din RV gummi tak. Skölj taket med en slang som ett alternativ till svepande innan du gör någon form av rengöring, se till att du skölja av hela din RV. Annars kommer vit krita och skräp fastnar på sidospår.
2

klättra tillbaka upp på taket efter att taket har torkat. Bära upp en hink fylld till hälften med vatten, en mjuk borste, svamp mopp, och ett milt flytande tvättmedel. En 5-liters hink fylld till hälften med vatten väger 24 £, vilket är lättare att bära än en full skopa.
3

Pressa rengöringsmedel på takytan och använd mjuk borste eller svamp mopp att städa upp smutsen, krita, och oxidation eller etsning. Gnugga inte oxidationen överdrivet. Lämnar en del av det oxiderade materialet på din gummi tak bidrar till att förhindra oxidation av gummi under. Fokusera främst på att avlägsna uppbyggnaden av krita som orsakar vita ränder.
4

Vrid ur moppen i hinken och torka upp eventuellt överskott rester med en handduk för att hålla den från att rinna ner på sidorna av din RV. Rengör en 3 - till 4-fotdel i taget. Ändra sköljvattnet i hinken vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117225.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.