Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Instruktioner för RV3 Hitch

The RV3 är en adapter som är konstruerad för användning med en hake som har en svanhals boll. Detta gör att du kan dra din femte hjulet RV släpvagn utan att ersätta skumt på din bil. Adaptern är utformad för att passa på en vanlig kingpin ruta på din trailer. Detta innebär att du inte behöver ansluta en stor och skrymmande skumt på baksidan av din lastbil för att dra dina femte hjulet trailern. Saker du behöver
Clamps
Hylsnyckel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera adaptern rutan över Kingpin och mot Kingpin rutan på din RV. Den vanliga sidan av adaptern lådan måste möta framåt. Fäst adaptern rutan till spindelbulten rutan med klämmorna.
2

Ställ klämman för kingpin på sidan av adaptern lådan. Du kommer att behöva för att rätta till ¾-tums hål. Sätt i ¾-tums skruvar i hålen och dra åt med hylsnyckel. Dra åt bultarna med momentnyckel till 240 ft lbs.
3

Sätt i de fyra cup-poäng bultar i kingpin klämman. Dra åt med hylsnyckel och sedan använda momentnyckel vridmoment till 85 ft lbs.
4

Hitta de åtta 3/8-tums bulthålen i kungens plattan. Sätt 3/8-tums bultar i hålen och dra åt med hylsnyckel. Dra åt bultarna till 20 ft lbs.
5

Placera kopplingen på adaptern så att den är vänd framåt. Placera den nedre av adaptern lådan in den övre delen av adaptern lådan. Fäst de två bitar av adaptern med den 5/8-tums flänsskruvarna. Dra åt bultarna med hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116943.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.