Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur att köpa rätt Camper

I en värld av husvagnar (fritidsfordon), är det motoriserade husvagnar och släpvagnsvikt campare. Inom kategorin bogserbara campare finns flera underkategorier: pop-up Husbilar, husbilar lastbil, släpvagnar resor och femte campare hjul. Varje typ av husbil är unik i de boenden som det erbjuder, liksom den prisklass som det är i. För att välja husbil som fungerar bäst för dig, måste du tänka på flera saker, inklusive din budget, dina utrymmeskrav och hur du tänker använda husbilen. Instruktioner
1

Gör en budget. Det finns flera kategorier av campare, så innan du ens kan börja titta, måste du veta vad du kommer att kunna spendera. Den pop-up husbil, eller vikning trailer husbil, är i allmänhet det billigaste, medan det femte hjulet trailern tenderar att vara den mest kostsamma.
2

Bestäm din avsikt för camping. Detta kommer att omfatta längden på din resa, liksom avståndet du ska vara hemifrån. Om du ska vara borta en längre tid, och du kommer att vara långt borta, kanske du vill få en rymligare husbil som har badrum, ett kök och massor av rum för förvaring. Omvänt, om du bara tar det för ett par dagar i taget, kanske du vill överväga en mindre husbil.
3

Bestäm vilken bil du kommer att bli bogsering sommarlägret med. Om du har en pick-up truck, så du kanske kan dra någon husbil, inklusive den stora (och dyra) vändskiva trailer. Om du bara har en medelstor bil, då du kommer att vilja hålla med pop-up husbil.
4

Välj vilka bekvämligheter är nödvändiga, och vilka du kan leva utan. En femte hjul släp, till exempel, har i allmänhet samma typer av bekvämligheter som en klass C husbil, inklusive ett kylskåp, uppvärmning och luftkonditionering, en fristående toalett, en dusch, sötvatten handfat, en propan gas och en separat 100-125 volt elsystem. På den motsatta änden av skalan, kan det pop-up husbil har värme, men ingen luftkonditionering, ingen dusch och utdragbara sängar i stället för fasta sängar.
5

Besök eller ring en återförsäljare när du känner dig som om du har varit tillfredsställande utbildade på de olika typer av campare. Låt en säljare veta din budget, vad du letar efter i en husbil och vad du planerar att göra med det. Att vara kunnig kommer att ge dig förtroende att gå ut med husbil som är rätt för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117226.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.