Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur du köper en begagnad 5th Wheel Trailer

5th wheel trailers liknar vanliga resor släpvagnar förutom att de sträcker sig över och fäster dragfordonet. Också de inte har en motor eller växellåda vilket innebär att det finns mindre behov av större reparationer. Att köpa en begagnad 5th wheel trailer kan verka skrämmande om du är osäker på vad du ska leta efter. Lyckligtvis hitta en kvalitet modell är möjlig för de flesta människor när hålla några faktorer i åtanke. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Sök efter en 5: e hjul trailer på begagnade delar bilåterförsäljare eller i lokaltidningen och annonser på nätet.
Sida 2

Leta efter en modell som är ungefär 3 till 4 år gammal. Detta är den idealiska åldern eftersom trailern kommer ha betydligt avskrivs i värde men är ändå sannolikt att vara i god form.
3

Inspektera släpet ordentligt, både inne och ute, för några tecken för skador eller rost. Självklart kommer du inte vill köpa en modell som har indikationer på någon av dessa.
4

Mät baksidan slutet av trailern diagonalt med ett måttband. Gå från det nedre vänstra till övre högra och nedre högra till övre vänstra. Båda dessa mätningar blir samma om släpvagnen är i bra form. Om mätningarna är olika, betyder det att trailern har åtdragna och du bör leta någon annanstans.
5

testa alla apparater inuti släpet och kontrollera VVS genom att spola toaletten. Om det finns några problem, bör detta vara en röd flagga för att inte köpa vagnen.
6

Inspektera däck för deras slitbanan. Om de ser alltför sliten eller ojämn som innebär att det kan finnas ett problem med axeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117104.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.