Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar en Trailer Markis

Markiser används som solskydd och som en rullgardin också. De är oftast tillverkade av en lätt metall struktur, sträckte vanligtvis stål, aluminium och järn, samt en tyg över det. Markis tyg kan vara allt från vinyl och polyester med canvas och bomull. När ansluten till en släpvagn, kan en markis användas som ett solskydd som täcker en liten, trevlig vardagsrum och avkopplande område. Installera en är inte svårt. Saker du behöver
Måttband
Marker
Borrmaskin
Skruvmejsel
Silikonspray
Visa fler instruktioner
1

Sök efter golvlinjen av din släpvagn för att se var du ska bifoga de nedre fästena, med ett måttband. Markera platsen för de nedre fästena med en markör.
2

Fäst förtältet räcke till toppen av din RV. Först håller skenan på sidan av din släpvagn för att markera platser för skruvarna. Håll den på lämplig höjd. Borra hål för skruvarna. Fäst skenan med skruvar och bultar från monteringssatsen och dra åt dem med en skruvmejsel.
3

Fäst de nedre fästena för förtältet till golvet raden i din RV. Markisen kan inte komma i vägen för dörrar och fönster, så det är viktigt att fästena inte är ett hinder. Markera platsen för skruvarna och borra hålen och skruva de undre fästena på plats med skruvar ur satsen.
4

Rulla ut markisen genom att dra ner röret, glider den övre armen och justera spännarmen med rattarna på båda sidor.
5

Applicera silikonspray för att smörja spännarmarna och rattar och göra dem längre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117081.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.