Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur att reparera taket på en RV

reparera taket på en RV är viktigt att bevara den egendom värdet av din investering. Det finns många skäl en reparation kan behöva utföras på ditt tak, för det mesta, är det oftast på grund av en läckande, skadad eller visuellt tilltalande tak. Ett läckande tak är en stor hälsorisk: Skador på isoleringen kan leda till mögel problem och skador på ledningar kan leda till en potentiell brandrisk. Saker du behöver
Drill
Fogtätning
tätningspistol
Värmekanon
häftpistol
Utility knivar
Måttband
kryssmejsel
Flathead skruvmejsel Review, Visual inspelningsenhet
Visa fler instruktioner
1

Park RV i en sluten garage eller lager där den kan demonteras ut av vädret. Utrymmet ska ha tillräckligt med utrymme för att bygga en ny ersättare tak på marken bredvid RV, och tillräcklig takhöjd för att arbeta på och byt ev-taket av RV.
2

Ta bort alla armaturer från taket som takventiler, VVS ventiler, A /C ventilationskanaler. Använd värmepistol för att mjuka taket pälsen runt envisa fixturer för att undvika skador. Ta bort alla av kanten lister från runt kanten av taket. Ta bort alla häftklamrar som håller plåttak till sidoväggen kant. Avlägsna metall RV taket genom att rulla upp det om du kommer att återanvända istället för att byta. Addera 3

bort isoleringen och kasta om den är våt. Videoband, ta bilder, eller göra en skriftlig diagram på en affisch styrelse alla utsatta ledningar som löper genom taket så att du kan byta ut den senare, och sedan ta bort alla sladdar. Ta bort alla inventarier som finns på insidan, såsom armaturer. Ta bort alla skruvar, spikar eller fästen som finns på taket montering och sedan ta bort taket.
4

bort försvagas eller torra ruttnade medlemmar trä eller bygga en helt ny ram som kopierar den ursprungliga ramen. Bifoga nya takpaneler till befintliga eller helt ny ram med lim och klammer. Täck fogarna mellan panelerna med slide-in reglar. Markera fläckarna för enkla byten av alla inventarier togs bort i början såsom takventiler, ventiler VVS och A /C skorstenar, och sedan borra hål för kabeldragning.
5

Lyft och placera det nya taket på toppen av RV och bifoga det till sidoväggarna och inredning skåp, kopiera det ursprungliga mönstret av tillverkaren. Efter det nya taket är fäst, återinstallera alla kablar och inredning. Test fixturer för att försäkra de fungerar korrekt. Ominstallera isolering och tak metall. Återinstallera lister och alla fixturer taket med kitt tejp. Övermålningsbar fixtur kanter för att täta i.
6

Re-installera någon extra inredning och tillbehör Exteriör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116997.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.