Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Donera din RV till Katrina offer

Donera din RV till orkanen Katrinas offer är ett bra sätt att både hjälpa katastrofhjälp och tjäna möjliga skatteavdrag samtidigt undvika krångel , stress och pengar som krävs för att sälja din RV . Instruktioner
Hur Donera din RV till Katrina offer
1

Beräkna det verkliga marknadsvärdet för din RV . Dess värde är baserat främst på allmäntillstånd och körsträcka främst . Faktor i priset på alla tillbehör inklusive luftkonditionering , missöden släpvagn , speciella lampor , parabolantenner , och andra apparater . Konsultera nationellt erkända Bedömning Guider , Kelley Blue Book Officiell RV Guide (s ) och National Edition NADA . Rekreation Fordon handledningen för att få den bästa bilden av det genomsnittliga värdet på din RV ( se Resurser ) .
2

Hitta en välgörenhetsorganisation som accepterar bilen och donationer RV . Det är bäst att hitta en välgörenhetsorganisation som har ett väletablerat rykte , inklusive, men inte begränsat till Frälsningsarmén , International Rescue Committee , AmeriCares , och International Medical Corps ( se Resurser ) .
3 < p > Välj hur din donation kommer att användas . Ange till välgörenhet representant som du vill att din RV donation att gå mot katastrofhjälp för Katrinas offer . Många välgörenhetsorganisationer har allmänna medel katastrofhjälp som skulle gynnas av en donation av en RV .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116985.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.