Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Tappning Camper utformar

De första kommersiellt inbyggda camparesläp producerades under 1910. Dessa tidiga trailers baserades på Conestoga vagn som flyttas pionjärer runt om i landet. Moderna campare infördes på 1930-talet. Det var under det sena 40-talet och 50-talet att populariteten för camping och resor släpvagnar exploderade. De trailers blev mer lyxiga som önskade resenärer semestrar med samma bekvämligheter som deras förorter hem. Teardrop Trailers

Teardrop campare visades först på 1930-talet, nådde toppen av sin popularitet på 1950-talet. Tillverkas av företag som Benroy, Ken-Skill och Scotty var byggsatser tillgängliga för att bygga din egen släpvagn. De trailers, som hade en långsträckt oval form, hade vanligtvis en full-size säng och ett kök i ryggen luckan. Trailern hade en axel.
Pop-Up Camper

Den moderna versionen av den pop-up husbil först dök upp på 1930-talet. Teknik pionjärer under andra världskriget användes på pop-up i efterkrigstiden, inklusive aluminium, plast och glasfiber. Tidningar publicerade planer på att bygga en egen trailer, och några kommersiella modeller gjordes på 1950-talet. Tillverkarna som Coleman, Hilltop och Pleasure Mate började massproducera trailers i början av 1960.
Full storlek Camper

Ett brett utbud av fullt -size campare tillverkades efter andra världskriget. Aluminium organ, fasta inredning trä och färgglada fixturer badrum och vitvaror var vanliga. Storleken på trailers varierade från en 25-fots Spartan Manor till en 29-fots Airstream till en 50-fots Spartan Carousel presenterar en full storlek kök och badrum.
RVs
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116933.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.