Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man ansluter två RV reservbatterierna

fritidsfordon reservbatterierna är användbara eftersom de säkerställer att, trots hjälp batteri energi för att driva din RV elektriska objekt när du parkerar över natten, kan du starta din RV motor nästa dag. Det bästa sättet att ge extra batterikapacitet är att koppla din RV reservbatterierna parallellt. Du får samma spänning som din RV behöver, men du dubbla upp kapaciteten. Saker du behöver
Red batterikabeln
Black batterikabeln
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Öppna din extra batterifacket i din RV. Det är nära brukar till huvudbatteriet området. Du hittar det finns gott om utrymme att placera två batterier så lägg dem i rutan.
2

Använd ett nytt batteri kabel, helst rött eller vitt som det underlättar identifieringen, och anslut ena änden till pluspolen på det första hjälpbatteriet användning av en lämpligt dimensionerad skiftnyckel. Den positiva terminalen är märkt med "+". Anslut den motsatta änden till den positiva polen på den andra hjälpmotorn batteri med samma metod.
3

Använd ett nytt batteri kabel, helst svart, och anslut ena änden till minuspolen på den första hjälpmotorn batteriet med en lämplig storlek skiftnyckel. Den negativa polen är märkt "-". Anslut den motsatta änden till den negativa terminalen på den andra hjälpmotorn batteri med samma metod.
4

Lokalisera de två batterikablarna i extra batterifacket. De motsatta ändarna är redan ansluten till din RV så att du bara behöver ansluta kablarna till de extra batterier. RV-kablar i allmänhet är vitt (positiv) och svart (negativ), trots den positiva kabeln kan vara röda.
5

Anslut den vita eller röda kabeln till den positiva polen på den första hjälpmotorn batteriet med en skiftnyckel . Anslut den svarta kabeln till den negativa polen på den första hjälpmotorn batteriet.
6

Hitta växeln placerad inuti extra batterifacket. Vrid omkopplaren till "Auxiliary" när du behöver använda dina extra batterier för att driva utrustningen i din RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116915.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.