Hur man reparerar en Bent Tractor Bucket

Traktorer och front-end skopor kan skadas i form av bucklor och böjda tänder. Detta kan inträffa som ett resultat av operatörsfel eller på grund av en skiftande last. Stenar och andra stora, tunga föremål kan rulla mot skopan, vilket orsakar en buckla eller böja metallen. Skopans tänder kan böjas ur form om det kolliderar med en trottoarkant eller sten. Smärre bucklor och skador kan repareras i egen regi, medan stora skador kräver professionella reparationer. Saker du behöver
2 par arbetshandskar Sida 2 uppsättningar skyddsglasögon
Plywood
2-by-4 ombord
Sledgehammer
Visa fler instruktioner

1

Don skyddsglasögon och arbetshandskar. Be en vän att ta på dessa skyddande objekt samt.
2

Sänk skopan till marken med skopan kontroller inne i traktorn.
3

Placera en bit plywood över indrag eller böjda region. Den bit av plywood skall vara tillräckligt stor för att täcka hela skadade området. Om den böjda delen av skopan är mot marken, hoppa vidare till steg 4, eftersom marken kommer att fungera som en platt "backspärr."
4

Be en vän att trycka på slutet av en 2-by-4 ombord mot styrelsen, med änden av brädan pressas över det skadade området. Detta kommer att fungera som en spärr av slag, så att metallen är tillplattad. Du måste undvika "vända" buckla.
5

Slå utskjutande yta av metall med en slägga tills bucklig eller böjda regionen är tillplattad. Var försiktig när det gäller kraft och använda extra kraft om det är nödvändigt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116796.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.