Hur man fixar bromsarna på din John Deere 450 Bulldozer

En John Deere 450J Bandschaktare är en stor del av utrustningen - underhåll av enheten är något av en utmaning, och bara en kvalificerad mekaniker ska normalt arbeta med bulldozer för att undvika onödig säkerhetsrisker. Även bulldozrar arbeta bort av ett mönsterdjup systemet, det inre arbetet i bromssystemet är liknande den i en vanlig bil. Men bara reparera bromssystemet själv om du är kunnig om det inre arbetet i denna typ av bulldozer för att undvika skador och säkerhetsrisker. Saker du behöver
Stor jack
Ratchet
Stor skiftnyckel
Bulldozer bromsrotor
Bulldozer bromsbelägg
Anti-gnissla gel sprej
Visa fler instruktioner

1

Palla upp 450J bulldozer. Avlägsna hjulet trappsteg med en spärr och stor skiftnyckel. Detta bör utsätta tjockleken av bromssystemet. Avlägsna tjocklek genom att ta bort luftningsskruven och koppla rören som leder till bromsoket. Lossa skruvarna som håller bromsoket på plats och ställ åt sidan.
2

Skjut rotorn bort av bromsen församlingen. Kasta rotorn om det är slitet. Montera den nya rotorn utformad för användning med den John Deere bulldozer över bromsenheten. Rikta alla skruvhålen i rotorn med bromsen. Montera rotorn skruvarna i hålen. Skruva fast rotorn på plats med en spärr. Addera 3

bort bromsbeläggen genom losstagning dem från bromsen. Ersätt dem med nya kuddar genom att klippa de nya beläggen på plats där de ursprungliga kuddar var belägna.
4

Spray en anti-gnissla gel på dynorna för att hindra dem från gnisslande. Håll sprayen ca 6 inches från ytan av kuddar och spraya precis tillräckligt för att dämpa kuddar.
5

Byt bromsok och anslut alla bultar ansluter den till bromsaggregatet. Anslut bromsen rör till bromsok och rotorn genom att montera rören i hålen och dra åt skruvarna med en skruvmejsel. Byt trappstegen genom att halka slitbanan över de inre hjulen. Be en vän att hjälpa dig glida trappstegen över hjulen. Du behöver inte skruva trappstegen på plats, eftersom John Deere slitbanor stanna på plats på egen hand. Testa bromsarna innan du låter den 450J bulldozer som ska användas för arbete igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116784.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.