Hur Återskapa Engine på en Yamaha Golfvagn

Precis som bilar och motorcyklar, Yamaha golfbil motorerna bryts ned efter omfattande användning. En motorrenovering kit finns tillgängliga för Yamaha golfbilar, så att du kan byta ut de delar som behöver bytas när motorn inte. För att se till att varje del du tar bort går tillbaka på rätt plats, fotografera varje steg i processen motor dekonstruktion Saker du behöver
Motor-ombyggnadssats
dräneringskärlet
Digitalkamera
Skiftnyckel
Skruvmejsel
Motor avfettningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Skaffa Yamaha motor ombyggnadssats speciellt avsedd för din modell av golfbil. Använd modellnumret på manualen för att köpa rätt ombyggnadssats.
2

Tappa ur oljan ur motorn. Hitta avtappningspluggen under motorn och tappa ur oljan i ett uppsamlingskärl.
3

Strip motorn ner till dess grundläggande komponenter. Använd en skiftnyckel för att ta bort bultarna och en skruvmejsel för att ta bort skruvarna. Ta bilder av dekonstruktion av motorn med en digital kamera. Detta kommer att hjälpa dig att sätta motorn ihop igen. Börja med att skruva loss den övre delen som består av luftfilter, förgasare och delar runt dem. Skruva loss ventilerna och bränslepumpen nästa. Efteråt kopplar resten av motorn bitar, inklusive vevaxeln med vevstaken.
4

Undersök varje del. Leta efter någon form av buckla eller spricka. En av de vanligaste problemen orsakas av en brist på olja. När oljan inte smörjning av motorn, börjar motorn för att värma upp och så småningom bryts ned från överhettning. Kontrollera vevstakens grundligt. Se om det är en metallisk uppbyggd på stången där den ansluter till vevaxeln. Detta kallas aluminium överföring och är orsaken till många motorproblem.
5

Rengör de återstående motordelar med motor avfettningsmedel för att öka deras liv.
6

Byt ut det gamla bitar av Yamaha golfvagn med de nya i motorn-rebuild kit. Dessa bitar är kolven och dess ringar, ventiler, delar förgasare, packningar och lager och tätningar som ligger runt dessa bitar. Följ instruktionerna som följer med Ombyggnadssatsen exakt.
7

Anslut alla delar enligt instruktionerna i motorns ombyggnadssats. Läs alla håll noga så att du inte missar ett steg eller lämna ut någon del. Använd de bilder som du tog när du kopplar ur motorn för att sätta motorn ihop igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116715.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.