Hur Camouflage en ATV

Om du är orolig för att någon försöker stjäla din All Terrain Vehicle (ATV) när du lämnar den obevakad på campingplatser eller på ridvägar, måla ytan av fordonet med ett kamouflagemönster. Camouflage gör att du effektivt dölja din ATV i naturliga utomhusmiljöer. Denna teknik är inte lika effektivt i urbana miljöer där det bästa alternativet är att få ett larmsystem, men de flesta ATV ägare tillbringar merparten av sin tid ridning i landsbygden. Saker du behöver
gren med blad
Tarp
Ultra-mattsvart sprayfärg
Ultra-flat olivgrön sprayfärg
Ultra-flat brun sprayfärg
Ultra-flat tan sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Välj en filial med intakt bladverk som är något åtskilda. Bryt grenen tills det är hälften av längden på din ATV.
2

Drive ATV på mitten av en öppnad tarp och tejpen från sätet, vindruta, handkontroller och kombiinstrumentet. Coat resterande kroppsytorna av ATV med ultra-flat svart sprayfärg. Vänta en timme.
3

Håll grenen mot kroppen av ATV och leder en ström av ultra-flat olivgrön sprayfärg genom bladen. Fortsätt att spraya olivgrön färg genom löven som du drar den gren över hela kroppsytan av ATV tills du har skapat en jämnt fördelad bladmönster. Ge färgen en timme för att torka.
4

Exchange den olivgrön sprayfärg för brun sprayfärg och utföra målningen metoden beskrivs i föregående steg. Vänta en timme för den bruna lagret av färgen torka.
5

Upprepa samma målning metoden med tan färgen och vänta ytterligare en timme för sista lager färg torka. Ta bort målartejp.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116660.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.