Instruktioner för Posthole Diggers för John Deere Traktorer

John Deere post hål grävare är utformade för att gräva post hål med hjälp av en PTO-driven skruv. När kraftuttaget är inkopplat, vänder skruven medurs i marken för att gräva efter hål. Skruven sänks ned i marken genom att trycka nedåt på den upp och ner hydrauliskt lever.The kraftuttaget stängs efter axelhålet enhet som då blir växellådan som vänder skruven. Trycket från vikten av inlägget hål grävare låter skruven för att sjunka ner i marken när det vänder. Saker du behöver
John Deere post hål grävare
John Deere traktor
Stoppklossar
Handheld slägga
Lynch pins
Visa fler instruktioner
1

Placera inlägget hål grävare så att skruven står upp och skumt anslutningar av inlägget hål grävare lägger platt på marken. Placera inlägget hål axeln digger enhet så att framsidan av axeln lägger mot framför Post hitch hål digger anslutningar.
2

Tillbaka den bakre delen av John Deere traktorn rakt upp till den främre av inlägget hål digger hitch kontaktdon och stolpen hål digger drivaxel. Stäng av traktorns motor av medan transmissionen är fortfarande i växel. Placera stoppklossar bakom och framför bakhjulen.
3

Hook upp drivaxel inlägget hål grävare till kraftuttaget på traktorn genom att rada upp splinesen på PTO-axel med spåren inuti av drivaxeln oket. Skjut låsfjädern inåt på toppen av inlägget hål digger drivaxel oket. Skjut oket drivaxeln helt på kraftuttaget och släpp låsfjäder. Låsfjädern säkrar drivaxeln till kraftuttaget.
4

Placera övre stag på inlägget hål grävare i den övre skumt anslutningen på baksidan av traktorn. Skjut ett skumt stiftet genom skumt anslutningen och den övre stag från Post hål grävare. Använd en handhållen slägga om det behövs för att utnyttja den skumt stiftet genom övre skumt anslutningen och den översta inlägget hål digger stag. Sätt i ett lynch stiftet genom hålet i hitch stift för att säkra tappen så att den inte vibrerar ut ur hitch pin.
5

Anslut de två undre tappen hängslen hål digger till två lägre sway barer på baksidan av traktorn. Sätt ett skumt stift genom krängningshämmare hålen och genom de nedre inlägget hål digger stag hål för att fästa de lägre hängslen till både lägre vingla barer. Använd en slägga om nödvändigt för att knacka stiften genom båda krängningshämmare hålen och de undre tappen hål digger hål stag. Sätt i ett lynch stift i hålen på varje hitch stift för att fästa stiftet på plats.
6

Justera höjden på inlägget hål grävmaskiner från den justerbara konsolen som ansluter den övre stag inlägget hål till botten posta hål stag. Lossa och ta bort skruven från justeringen konsolen med en skiftnyckel. Dra bulten ut och höja eller sänka inlägget hål grävare som behövs. Sätt i bulten genom den nödvändiga bulthålet att upprätthålla anpassningen av inlägget hål grävare. Dra åt bulten med justering skiftnyckel.
7

Ta bort stoppklossar från hjulen. Dra runt motorn och höja inlägget hål grävare hela vägen upp genom att dra upp den hydrauliska upp och ner spaken. Flytta till där hålet behöver grävas. Tillbaka traktorn upp till sektionen och sänk efter skruvens hål digger tills den spetsiga spetsen på skruven vidrör marken. Placera transmissionen i friläge och dra åt parkeringsbromsen om tillämpligt. Om inte, håll ner bromspedalen.
8

Engagera kraftuttaget på traktorn. Långsamt öka motorvarvtalet för traktorn. De inlägg hål grävare bör nu vända. Sakta sänka skruven i marken eftersom det vänder genom att långsamt trycka ned på hydraulsystemet upp och ner spaken. Fortsätt att sänka skruven som skruven roterar tills hålet grävs ut.
9

Ream hålet när den har grävts ut genom att höja och sänka efter skruvens hål digger in och ut ur hålet flera gånger för att ta bort smuts från hålet.
10

Höj inlägget hål grävare hela vägen upp och flytta traktorn till nästa hål valet. Upprepa processen för att gräva hålet med Posten hål grävare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116653.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.