Polaris 700 Fläkt Felsökning

Polaris 700 All Terrain Vehicle (ATV) är en fyrhjuling används främst för fritidsändamål. Eftersom det är en ATV, är Polaris 700 kapabel att korsa en mängd olika ytor, inklusive smuts, betong och gräs. Köpare av dessa fordon uppskattar den styrka och hållbarhet i samband med dem. Det kan finnas tillfällen när fordonet inte presterar som förväntat på grund av frågor relaterade till fläkten. Att veta hur man ska identifiera och lösa dessa frågor är viktiga för den fortsatta användningen av detta fordon. Saker du behöver
Byglingstråd
DC amperemeter
Visa fler instruktioner
1

Sätt ATV i "Park." Lossa fläkten från fläktomkopplaren på kylaren, placera en bygel mellan Röd /Blk och Org /Blk trådar i kontakten och vrid tändningen till "ON." Ta del av vad fan gör vrid tändningen till "Off".
2

recension fläkten manöverkontakt om fläkten går med den anslutna bygel, men inte springa före anslutningen. Kontrollera kylvätskenivån i motorn om fläkten brytaren inte fungerar som väntat, se till att kylsystemet är fyllt med kylvätska och saknar luftbubblor. Kontrollera även anslutningarna. Om kylvätska nivåerna är fina, reparera eller byt ut fläktstyrning, om anslutningarna är utbränd eller fysiskt skadad, byt ut dem
3

Titta på fläktmotorn ledningar och jord. ledningar om fläkten inte startar eller stänger långsamt med bygel ansluten. Se till att kablarna inte är sliten eller skadad. Om de är, byt ut dem.
4

Utför en "Fan Motor Current Draw" testa om fläkten inte startar eller stänger långsamt och du inte hittar några skadade kablar. Ta bort selen från fläkten switch, placera en DC amperemeter mellan sele fläktomkopplare trådar, vrid tändningen till "ON" och läs amperemeter. Motorn måste bytas ut om amperemetern läser över 13 ampere.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116619.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.