BMW Mini Cooper Specifikationer

Den hade en kult-bil efter på 1960-talet. Men Mini, med sin söta, vänliga utseende och smidig hantering, fick till synes ett nytt liv 2001 när BMW tog över produktionen. BMW-ägda Mini Cooper är en premie subcompact bil. Under 2010 modellen inkluderar en tvådörrars coupé, en cabriolet och en tre-dörrars Clubman. De tre utföranden inkluderar standard, "S" och JCW (John Cooper Works) med två begränsade utgåvor: Mayfair och Camden. Standardspecifikationerna här är för basen kombi 2010 Mini Cooper. Motor och prestanda

Motorn i BMW Base Kombi Mini Cooper är en 1,6 liters med multi-point insprutning bränslesystemet. Detta in-line fyra dubbla överliggande kamaxlar motor med fyra ventiler per cylinder, ger 118 hk vid 6000 rpm och 114 foot-pounds av vridmoment vid 4250 rpm. Körs på 91 oktan premium blyfri bensin, har Mini Cooper en bränsleeffektivitet 28 stadens miles per gallon med 37 mpg på landsväg. Kombinerad motorväg och stadskörning ger ungefär 32 mpg med en total fordon intervallet 423 miles.
Inredning Specifikationer
konditionering

Air, farthållare och en färddator som visar genomsnittlig bränsleförbrukning, genomsnittshastighet och intervallet för kvarvarande bränsle i tanken kommer med Mini Cooper. Sex högtalare ger allsidig underhållning i bilen, och föraren och passagerare skålade säten har manuell höjdjustering. Den läderklädda ratten har teleskopisk och lutning, samt de främre och bakre nackstöden är justerbara i höjdled.
Inre dimensioner

BMW Mini Cooper har en invändig volym på 76 kubikmeter, med främre takhöjd på 38,8 inches och bakre takhöjd på 37,6 inches. Bakre benutrymme är 29.9 inches och framben rum 41.4 inches. Med alla säten på plats, är lastkapaciteten 5,7 kubikfot, samtidigt med baksätena ner kapaciteten stiger till 24 kubikfot.
Safety

Regeringen frontalkrock testning gav BMW Mini Cooper kombi betyget fyra av fem stjärnor, med Insurance Institute for Highway Safety ger det en "bra" rating, den högsta poängen. Mini fick betyget "genomsnittet", eller näst bäst i tak-kross-och sidokollision tester. Mini har låsningsfria skivbromsar och sidokrockkuddar gardin med valfri antisladdsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115332.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.