Hur man installerar el i en bil Hauler

Om du behöver flytta en bil utan att köra den, kan en bil dumprar vara vad du behöver. Bil dumprar är trailers utformade för att hålla en bil och bogseras bakom ett annat fordon. Du kan använda en när du kör ett flyttlass över hela landet, eller när du vill ta ett samlarobjekt bil till en out-of-town car show. När du bogserar en bil dumprar, måste du först ansluta el till varselljus, bromsljus och blinkers. Instruktioner
1

Leta efter en trailer elektriskt kontaktdon på baksidan av ditt fordon, nära dragkroken. Det kan hänga från under bilen i ryggen. På nyare bilar utloppet kommer att vara runt med sju hål. På äldre bilar kan det ha bara sex hål, eller vara platt med fyra eller fem hål.
2

Installera en släpvagn elektrisk kontakt om din bil inte har en. Ibland kommer den kontakten med ett fordon avinstalleras och du kan hitta den i handskfacket eller under durken i din stam. Du kan också köpa en på en Biltema.

Anslut kontakten till ledningarna mellan de bakre bakljus av ditt fordon.
3

Kontrollera om det uttag på din bil matchar den elektriska kontakten på bilen dumpern. Pluggen ska vara där bilen dumpern fäster vid dragkroken. Ny bil dumprar kommer att ha en plugg som passar in i 7-håls utlopp. Om kontakten inte passar i uttaget köpa en adapter på en Biltema som ger dem möjlighet att ansluta.
4

Anslut kontakten till släpet vägguttaget efter att du har säkrat bilen dumpern till dragkrok och anslutna säkerhets kedjorna.
5

Provkörning lampor, blinkers och bromsljus för att se till att de alla arbetar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116572.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.