Felsökning av en Mahindra 4110 Det är överhettad

Den Mahindra 4110 är ett respekterat varumärke av traktorn som borde, i teorin, vara så bekväm på vägen eftersom det är på gården eller någon annan typ av oländig terräng. När traktorn är i funktionsdugligt skick, kommer det att vara en värdefull metod för transport och arbete medhjälpare, men om du lider av problem med överhettning, då plötsligt några fördelar försvinner. Överhettning kommer vanligtvis att vara ner till maskinrummet och, om du vill diagnostisera problem själv, kan mycket väl komma från kylaren, en kylvätska fråga eller en låg oljenivå. Saker du behöver
ångtvätt
Visa fler instruktioner
1

Ångtvätta kylaren om, vid inspektion den är igensatt med smuts, damm och skräp. Radiatorn är till stor del ansvarig för kylning, vilket är ännu viktigare i ett fordon så stor som den Mahindra 4110, så detta kommer att hjälpa överhettning frågor.
2

Leta kylvätskebehållaren, som kan hittas inom motorrummet på Mahindra 4110 och kontrollera om kylmediet är fylld till den föreslagna nivån. Om inte, kommer fylla på kylvätska eller du fortsätter att ha överhettning frågor med din traktor.
3

Kontrollera att oljenivån är tillräckligt laddat. Samt smörja de rörliga delarna i din traktor motor - alltså, stoppar friktion-baserade överhettning - olja bort från 75 procent till 80 procent av den "spillvärme" i din motor, så detta är en viktig förebyggande åtgärd
4

Fundera på om du kan ha en defekt termostat. Termostaten i hjärtat av din Mahindra 4110 verkar för att hålla motortemperaturen inom normala intervall, om termostaten inte öppnas, kommer den effektivt blockera flödet av kylmedel och motorn överhettas. I detta fall bör termostaten bytas av en expert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116535.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.