Hur att rengöra en Horton Hauler

Rengöring en Horton Hauler inbyggt släp är en relativt enkel uppgift som kräver samma material som du vill använda för att rengöra din lastbil eller bil. För att nå höga platser på släpvagnen, är det bäst att använda en borste teleskopisk rengöring snarare än att försöka använda en stege. Dessutom bör du undvika att försöka rengöra insidan av trailern med vatten, såsom plywood paneler kommer att absorbera vatten om de lämnas att sitta för länge. Saker du behöver
trädgårdsslang
Automotive tvål
Vatten
Teleskoprörelse Bucket
rengöringsborste
Stiff-borst golvet tryck kvast
Visa fler instruktioner

1

Fukta utsidan av trailern med en trädgårdsslang, sedan lägga 1/2 kopp fordonsindustrin tvål i en hink. Fyll hinken med vatten.
2

Scrub utsidan av trailern med den teleskopiska borste indränkt med tvålvatten från skopan. Var säker på att städa hela vägen till de övre skenorna i trailern, som den vita paneler lätt visar svarta fläckar där du kanske har missat rengöring.
3

Skölj utsidan av släpet , och sedan öppna den bakre lastlucka.
4

Skura golvet och sidorna av insidan av vagnen med hjälp av en styv borst golvet kvast. Dessa har en betydligt hårdare scrub än typiska hushåll kvastar, och kommer att rensa bort smuts och torkad lera på golvet och väggarna av trailern.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116498.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.