Hur man mäter Push-Pull Kablar

Push-pull kablar används i båtar, fordon och gräsklippare. Den gasen på en gräsklippare använder en push-pull-kabel för att justera flödet av gas till förgasaren. Båtar använda en push-pull kabel som förbinder ratten till motorn för att vända båten i endera riktningen. Fordon använder push-pull kablar att manövrera bromsarna och även kopplingen. Push-pull-kablar har en mängd olika beslag i ändarna för att fästa dem till andra delar på en bil, båt eller gräsklippare. Mätning varje armatur korrekt hjälper du bestämma längden på en ersättare kabel. Saker du behöver
Måttband
Marker
Visa fler instruktioner
1

Mät en kabel utan ändbeslag från spets till spets och ner dess längd.
Sida 2

Mät en kabel med terminal beslag i ändarna från tips av beslag för att inkludera båda rördelar i kabellängd. Terminal beslag kan vara runda kulor eller cylindriska nitar eller stannar på ändarna.
3

Lay en push-pull kabel på en arbetsbänk i marken horisontellt framför dig. Placera spetsen på ett måttband inuti en slinga eller krok montering på vänster sida av kabeln till höger om kabeln eller krok som bildar en ögla. Sträck måttbandet längs kabeln till samma punkt inuti krok eller ögla på den högra änden av kabeln. Detta är viktbärande led i en slinga eller krok montering och mätningen omfattar den horisontella öppen plats i mitten av dessa typer av beslag.
4

Mät en gaffel montering i änden av en kabel längs den raka delen av gaffeln. Dividera mätningen med två för att hitta mitten av gaffeln längd. Gör ett märke på mitten mätning med en krita eller fett markör. Mät och markera centrum på den motsatta gaffeln änden av kabeln. Placera spetsen på ett måttband på mitten märket på en gaffel och mät till mitten märket på gaffeln i den andra änden.
5

Placera spetsen på ett måttband på mitten av hål i ett stift center montering. Sträck måttbandet till mitten av hålet på den motsatta änden av en tapp center montering. Denna typ av koppling är solid metall med ett hål i mitten nära slutet för att glida över ett stift för installation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116446.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.