De 10 budorden av Tractor Safety

Kubota s "10 budorden av traktor Safety" har blivit standard inom branschen för att förstå en säker drift av traktorer. Artikeln ligger på deras hemsida (Kubota.com). Oberoende av ålder, storlek eller tillverkare, är traktorn säkerhet absolut nödvändigt, och det är alltid upp till föraren. Underlåtenhet att lära sig säkra sätt att använda denna kraftfulla maskin kan resultera i allvarlig skada eller dödsfall. Efter säkerhetsrutiner som de som anges av Kubota kommer att hålla dig och din traktor säker. Vet din traktor

Läs tillverkarens bruksanvisning. Utför regelbundna Rundvandrings inspektioner för att säkerställa att allt är i skick. Att känna varje del av maskinen säkerställer slutförandet av justeringar och reparationer innan de blir ett problem.
Kolla Fluid och Tire Pressure

Kontrollera all vätska, bränslenivå och lufttryck innan du använder traktorn. Lägga vätskor av något slag på en gång eller varm motor kan leda till skador på motordelar, explosion eller förbränning orsaka allvarlig personskada eller dödsfall.
Safety First

Håll säkerhetsskydd och rollover skyddsanordningar på plats. Säkerhetsskydd och ROPS finns där av en anledning - för att hålla föraren säkert. Borttagning av dessa poster kan resultera i allvarlig skada eller dödsfall.
Lägga utrustning

Följ tillverkarens specifikationer för att koppla upp och driva bilagor. Förutsätt inte att bara för att det passar så kan du använda den. Kontrollera att se till att din traktor är utrustad för att hantera den bifogade filen och att den bifogade filen kommer att fungera med din traktor. Upprätthålla en lägre tyngdpunkt genom att hålla missöden låg och lägga motvikter som krävs för att säkerställa balansen i traktorn och dess utrustning i förhållande till den grad att förhindra rollovers. Addera Ventilation
< p> Starta aldrig en traktor eller någon maskin utrustad med en inomhus förbränningsmotorer. Öppna dörrarna som ett sätt att ventilera området för att undvika exponering för koloxid -. En luktfri, färglös och dödlig gas Addera Gjord för ett ändamål

Traktorer är jordbruksmaskiner, inte fritidsfordon. Om inte traktorn är utrustad med extra säten och huvudstöd säkerhet, tillåter inte passagerare. Lär barn att en traktor är ett användbart och kraftfullt verktyg med inneboende faror, det är inte en leksak
Vet terräng
Walk

genom arbetsområdet, vilket gör notera. av eventuella förändringar i grader, hinder, svackor eller faror, såsom kraftledningar, nedgrävda kablar, stängsel eller vattendrag.
Stressa inte

Inte rusa för att få jobbet gjort. Olyckor kan vara resultatet av att operatören är bråttom eller beter slarvigt. Att arbeta på ett säkert och alert minimerar många av de risker som är förknippade med att driva en traktor.
Stänga av den

Efter jobbet, stänga av traktorn och ställ in parkering sönder. Aldrig gå bort från traktorn när den är igång.
Respect

Respekt kraften och nyttan av din traktor. Aldrig tillåta dig själv att bli självbelåtna när du använder din traktor. Många av de olyckor med traktorer kan undvikas genom att helt enkelt ge denna maskin den respekt den förtjänar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116402.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.