Töm Instruktioner för en PressureGuard

PressureGuard är en automatisk däcktryck enhet som tillverkas av lagerteknologi, Ltd Enheten avsedd för användning med reklamfilmer som ofta dragna av semi-lastbilar. Den använder vagnens befintliga tanken lufttillförsel att blåsa däck som behöver fyllas. En gång installerat, blåser enheten automatiskt däcken till korrekt kalibrering genom att reglera lufttrycket. Trots att enheten är utformad för att blåsa släpvagn däck, kan du även använda den för att tömma däcken. För att tömma däcken använder PressureGuard systemet, manuellt justera luftventilen med en skiftnyckel. Saker du behöver
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lay under bakaxeln av trailern där PressureGuard systemet är installerat. För att tömma luften i släpvagn däck, måste du arbeta med varje däck individuellt. Börja med den vänstra bakre däcket.
2

Lokalisera plaströr. Det bör finnas två plaströr som kör på den yttre kanten av däcket. Följ plaströren tills de möts. Du kommer att se en ventil på den här platsen.
3

Vrid ventilen motsols med en skiftnyckel för att lossa lufttrycket i däcket. Du hör ett visslande ljud, vilket indikerar luften strömmar ut. Tömma däcket tills den når lufttrycket på din önskan.
4

Vrid ventilen medurs med en skiftnyckel tills du inte kan höra den visslande ljud. Detta stänger ventilen.
5

Upprepa denna process med den högra bakre däcket. När båda bakre däcken töms på luft, flytta en rad av däck mot framkanten av släpvagnen. Börja med vänster däck och tömma den. Flytta till rätt däck i samma rad och tömma den. Flytta en rad av däck mot framsidan av släpet och upprepa. Upprepa denna process tills alla däck tömd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116346.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.