De bästa bränslesnåla bilar av 2005

början och mitten av 2000-talet var en viktig tid för bränsleekonomi i Amerika. Hybrider hade funnits ett par år, men några år innan andra biltillverkare började använda tekniken för att ge sina bilar en fördel vid pumpen. Marknadskrafterna har också spelat en viktig roll, eftersom gaspriserna plötsligt reste sig och konsumenterna började släppa sina bränsle-hungriga stadsjeepar som de var slut i Enron. Små Bilar Till Salu

super-aerodynamiska Honda insikt dominerar denna kategori, och alla andra, åtminstone i diesel-fobiska Amerika. EPA priser manuell transmission Insikter på 48 mpg city och 58 mpg på landsväg, kostar en steglös automatlåda en jättestor 9 mpg på landsväg och 3 mpg i staden. Den mekaniskt-liknande, manuell växellåda Civic Hybrid kommer på andra, på 45 mpg highway och 38 mpg i staden.
Hatchbacks

Volkswagens nya Beetle och modeller Golf slips vid 41 mpg highway och 32 mpg stad när den är utrustad med en dieselmotor, men kom in på en mycket mindre imponerande 28 motorvägen och 22 stad med en bensinmotor. Hondas bästa icke-hybrid, kommer 1,7-liters manuell växellåda Civic i en ganska nära andra till VW: s olje-brännare på 29 mpg city och 36 mpg på landsväg.
Sedaner

Prius är vår långt-och-away victor i sedan kategori, posting 45 mpg på landsväg och 48 mpg i staden. Den Accord Hybrid ger 25 stad och 33 motorväg mpg, följt av Mitsubishis 2,0-liters, manuellt-utrustad överföring på Lancer vid 24 stad och 31 motorväg mpg. Större sedans bära lite tyngre, men Chevrolet Malibu Maxx gör det bästa av det med 20 mpg i staden och 28 mpg miles motorväg. Den Chevy Impala och Toyota Avalon slips på 19 stad och 28 miles motorväg per gallon.
Lyxbilar

Exklusiva sedans fylla gapet mellan sedaner och full på lyxbilar , och den 2,0-liters, kontinuerligt variabel transmission Audi A4 regerar som kung av denna kategori på 21 stad och 30 motorväg mpg. Den kompressormatade Mercedes C230 Kompressor kommer i mycket nära att ge upp en highway mpg till A4. Om du letar efter lite mer lyx, erbjuder Mercedes 3,2-liters diesel-utrustade E-klass 23 stad och 33 motorväg mpg. Mercedes konkurrenten från München erbjuder den bästa bränsleekonomin för en icke-diesel lyxbil - BMW 530i ger 19 stad och 27 motorväg mpg
sportbilar och Konvertibler
<. p> Tekniskt, vid 24 stad och 33 motorväg mpg, toppar BMW-producerade Mini Cooper EPA: s listor på både det konvertibla och sportbil kategorier. Även om det gör otvivelaktigt att erbjuda utomhus bilismen, det är inte alls en sportbil i samma mening som Toyota MR2 med 23 stad och 30 motorväg mpg. Den 24 stad och 31 motorväg mpg Acura RSX har några riktiga idrottsliga meriter, men det är inte i samma liga som Mazda MX-5 Miata kl 20 och 26 mpg. Ingen av dessa bilar är i samma bana som en Lotus Elise med 20 stad och 25 motorväg mpg eller jätte-dödande Mitsubishi Lancer Evo med 17 stad och 23 motorväg mpg betyg. En standard 6,0-liters Corvette vänder på 16 motorvägen och 26 miles staden per gallon, vilket är åtminstone något bättre än Lamborghini L-147 Murcielago är verkligen fantastiska 8 mpg city och 12 mpg highway rating.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116297.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.