Hur man beräknar Kapacitet Fork Lift

materialhantering har utvecklats med de förändrade världen, från dess början till 1920-talet, då födelsen av det vi kallar dagens truckar inträffade. Första världskriget och andra världskriget skapade ett behov av specialiserade fordon för att hantera utrustningen, och dessa behov var uppfyllda med utvecklingen av trucken. Modell LA, infördes av Toyota i Japan 1956, gjorde sitt första framträdande i USA 1967. Sedan dess truckar har blivit kritiska delarna i lager och distributionscentraler. Saker du behöver Truck data plattan
Pencil
Paper
Visa fler instruktioner
1

Hitta gaffeltrucken s typskylt. Varje lastbil måste ha en läsbar, korrekt plattan. Alla eventuella förändringar måste redovisas på denna platta. Denna platta är kritisk vid bestämning av angiven kapacitet och stabilitet av maskinen. Informationen kommer att visas på både engelska och metriska mått. Informationen bestäms av Tilt tabell test, med kriterier som fastställts av International Standards Organization (ISO), den industriella standarder Lastbil Development Foundation (ISDT) och American National Standards Institute (ANSI). Plattan är avgörande för att möta Occupational Safety and Health Administration (OSHA) regler.
2

Bestäm lastens vikt.
3

bestämma avståndet lastens tyngdpunkt från ansiktet av gafflarna.
4

Leta diagrammet lastkapacitet på uppgifter plate.This diagrammet visar truckens kapacitet på många olika lastcentra. Dessa betyg beakta alla dynamiska och statiska stabilitet faktorer.
5

Bestäm kapaciteten genom att lokalisera den specifika informationen för den specifika trucken på grafen av lastkapacitet diagrammet. Den lastkapacitet anger den maximala vikt som kan hanteras som en "belastning" på gafflarna på en given belastning center med den höll masten verticle. Det uttrycks i pounds (lb) eller kilogram (kg) vid belastning center i inches eller millimeter (mm). Nominell kapacitet 24 inches eller 600 mm belastning för modeller upp till ca 30.000 pund kapacitet har standardiserats för nästan alla tillverkare av truckar. Något större än en 24-tums belastningscentrum reducerar truckens kapacitet och har en effekt på lastbil stabilitet. Detta är anledningen till att hitta detaljerna i lasten och avstånden på diagrammet för den specifika trucken är avgörande. Informationen på typskylten möjliggör förändrade förhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113020.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.