Hur får Handikapp Tags

Handikapp parkeringsplatser erbjuda passagerare i ett fordon möjlighet att parkera närmare den verksamhet de besöker. Den minskade gångavstånd från bilen är användbart för individer med olika behov, allt från dem som lider av andningsbesvär till fysiska funktionshinder som hindrar promenader. För att få handikapp-taggar eller registreringsskyltar, måste en ansökan lämnas in till departementet motorfordon för att bevisa att taggarna är motiverade. Saker du behöver
Bild identifiering
Visa fler instruktioner
1

Rådgör med din statens Institutionen för motorfordon för att avgöra om du uppfyller kraven för taggar. Orsaker till handikapp tags i stater inkluderar saknas eller försvagade armar och ben, andning eller hjärtbesvär, svår artrit och promenader funktionshinder.
2

Besök en läkare och begära undertecknade dokument som förklarar ditt funktionshinder.

Billiga 3

Ansök om taggarna genom din DMV: s webbplats eller genom att besöka en DMV kontor.
4

Välj om du begär en hängande etikett, märkta registreringsskyltar eller tillfälliga taggar för tillfälliga handikapp. En tagg är idealisk för i individ som kommer att vara i många olika fordon som de kan flytta den från den ena till den andra.
5

Ge fotolegitimation för att möta din statens poäng som krävs för identifiering om du inte ha ett körkort.
6

Installera dina tallrikar om det godkänns, eller hänga taggen från din backspegel om du ansökt om hängande taggar.
7

Förnya ditt handikapp taggar som krävs av ditt tillstånd. I New Jersey, måste till exempel taggarna förnyas varje år. Andra stater har en längre period mellan förnyelse.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116281.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.