The Best 2007 Gas effektiva bilar

Bränsleeffektivitet handlar om mycket mer än bara marknadsföring hype och anseende. Köparen måste väga ett antal faktorer, bland annat kostnader för inköp, kostnader för underhåll, miljöpåverkan och hur de avser att använda fordonet. Oavsett om du handlar för en 2007 års modell eller något annat, kom ihåg att betrakta maskinen som helhet och inte bara fyra siffror på sitt fönster klistermärke. Små Bilar Till Salu

Hondas Civic Hybrid toppar denna lista på 40 stad och 45 miles motorväg per gallon, men dess mindre kraftfullt hybridsystem innebär att det förlorar några till Prius. Prius är faktiskt en familj sedan, så Toyotas enda post i denna klass, den femstegad Yaris, kommer i en avlägsen tvåa med 29 stad och 36 mpg. Den manuella växellåda Toyota Corolla gör lite bättre på motorvägen vid 37 mpg, men förlorar en mpg till Yaris i staden.
Familjen sedans

Prius handily dominerar kategorin familjen sedan med 48 stad och 45 motorväg mpg. Nissan Altima Hybrid med kontinuerligt variabel transmission rankas i med 35 stad och 33 motorväg mpg, och Toyotas Camry Hybrid specs ut vid 33 stad och 34 motorväg mpg. Testamentet till att hybrid drivlinor arbetar främst under stadskörning, nästa ner Hyundai Elantra fyrcylindriga registrerar en nära 33 mpg på landsväg, men förlorar 8 mpg i staden kontra Camry.

Hatchbacks

femväxlad Yaris toppar listan för halvkombi, följt av något större Honda Fit - 28 mpg stad och 34 motorväg - och sportigare Mini Cooper på 27 stad och 36 highway mpg. Den automatiska utrustade Fit förlorar en mpg i staden, men konstigt nog vinner en mpg på landsväg. Den femväxlad Hyundai Accent och Kia Rio kommer både netto du 27 stad och 32 motorväg mpg, vilket är vettigt när man betänker att de är byggda på samma plattform.
Stora Sedaner

Toyotas automatiska utrustat Avalon toppar stora sedanmodell listan på 20 stad och 28 motorväg mpg, tätt följd av front-wheel-drive Ford 500, den mekaniskt identiska Mercury Montego - 19 stad och 26 motorväg mpg - och 3,5-liters Chevrolet Impala och Malibu Maxx på 18 stad och 28 motorväg mpg. Chrysler 300 och Dodge SRT-8 tvillingar spec ut på en mycket respektabel 18 stad och 26 motorväg mpg, med tanke på att de båda genererar cirka 400 hästkrafter. Credit går sannolikt att den nya Hemi s multipla förskjutning systemet.
Lyxiga sedaner

Mercedes E320 BlueTec diesel kan krossa de andra här med bred marginal med sina 23 stad och 32 highway rating, men ha i åtanke innan du köper den diesel kostar vanligtvis mer än premium gas. Lexus GS 450H Hybrid levererar 22 city mpg 25 highway, vilket inte är illa när man betänker att det producerar över 300 hästkrafter på gasmotor ensam. Den icke-hybrid GS350 sätter i en jämförbar 19 stad och 26 motorväg mpg, men har inte kraften i 450H. Addera Coupes

Hondas femstegad Civic kommer i första i Coupe kategorin med en 26 mpg city och 34 mpg highway rating, som talar om att det Civic Hybrid elmotor är värd cirka 14 mpg i staden och 9 på motorvägen. Den sportiga manuell växellåda utrustat Pontiac G5 levererar 22 stad och 31 motorväg mpg, medan den automatiska utrustade Toyota Camry Solara nät 22 stad och 31 motorväg mpg - den manuella versionen förlorar 1 mpg i staden. Den Scion tC är bra för 21 mpg i staden och 29 mpg på landsväg. Den 2,4-liters Pontiac G6, ger 20 mpg i staden och 30 motorväg, förlorar en mil per gallon i staden men att plocka upp en mpg på landsväg jämfört med en auto-utrustad G5.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116270.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.