Alla typer av Mercedes

Även om många biltillverkare kan sprida sin verksamhet alltför tunna och förtvina genom att producera för många olika modeller, Mercedes-Benz, i sin 125-åriga historia, har aldrig kommit nära till över-sträckande sig. Men i 2011, producerar 14 typer av personbilar, och är också en av de största tillverkarna av lastbilar och bussar över hela världen. Nyckeln till Mercedes-Benz framgångar är dess produktion av mer än två dussin modeller med experimentella och lyckosamma teknik. Klasser

flesta av 2011 skörd av Mercedes-Benz modeller spåra sin härstamning till den tidiga efterkrigstiden. Den ärevördiga C-, CL-och CLS-klass sedaner och kupéer sedan 1990-talet har gjort utrymme för A-klass kombi, G-Klass längdåkning, GL-klass off-road och M-Klass sport utility vehicle. Roadsters och högpresterande kupéer som SL-och SLK-Class, SLS AMG och McLarens fortsätta att stärka biltillverkaren s street-racing cred. Även om praktiskt taget okända i USA, har Mercedes-Benz ett ännu större närvaro i Asien och Mellanöstern med ett brett utbud av lastbilar från Atego med en rating på upp till 16 ton till tunga ledade Actros rigg med en kommersiell betyg på upp till 250 ton.
efterkrigstiden

moderna Mercedes-Benz bil härstammar från Ponton kroppen-stil modeller tillverkade mellan 1953 och 1962. Mercedes producerade Pontons som fyrcylindriga sedaner och roadsters och sexcylindriga sedaner och cabrioleter. Det fanns bensin-och dieseldrivna modeller. Dieslar var powerplants av val i Europa, men misslyckades med att ta tag i Nordamerika. Av 1968 presenterade Mercedes sin W114 och W115 modeller i ett försök att åstadkomma en kompakt version av lyxmodell. Mercedes identifierat dessa kupéer och sedaner som 230, 250 och 280 för de sexcylindriga modellerna och 200, 220, 230 och 240 för sexcylindriga versioner. Produktionen fortsatte under 1976. Den kupéer är mycket önskvärt idag som samlare bilar.
Lyxhotell nära

S-klass lyx Mercedes-Benz modeller började produktionen 1954, även om "S "badging inleddes 1972. Den S-klass var i produktion från 2011. Mercedes använder S-klass för att genomföra de flesta av sina tekniska innovationer, i synnerhet för att införa säkerhets-och drivlina funktioner. Till exempel var 1990-talets början 600SEL modeller den första att presentera en självutjämnande upphängningssystem och sladdstyrningsmedel som standardutrustning. Alla S-klass modeller fick "Brake Assist" utrustning nödbroms 1997, vilket är standard på de flesta bilar under 2011. Genom decennierna, presenterade S-klass V-6 och V-8 bensin, och V-12 kraftverk diesel.
Racing Blodbanken

Mercedes-Benz ytterligare cementeras dess racing hederlighet i 1996 med debuten av den kompakta SLK Klass Roadster som presenterade en infällbar topp och en botten 185-hästkrafter kompressormatade 2,3-liters fyrcylindrig motor. En valfri motor var den 350-hästkrafter 3,2-liters kompressormatade V-6. AMG serien Mercedes kunde utrustas med en 525-hästkrafter 7,3-liters V-12. SLR McLaren tävlingsbilar presenterade kolfiber teknik som vikt-besparande åtgärder i kombination med dödlig effekt, såsom SLR 722 är utrustade med en Lysholm-typ twin-screw kompressormatade 478-hästkrafter V-8.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116263.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.