Hur Crimp hydraulkopplingar

från bil servostyrning till en bulldozer för spade, är hydraulslangar används i många maskin-tillämpningar där vätskan måste levereras under tryck. I system där utrymmet är begränsat, är en flexibel gummislang som används för att passa runt trånga utrymmen. För för slangen att vara ansluten under trycket av en laddad system måste anslutningsdonet vara permanent monterad på slangen. Detta åstadkommes genom att permanent krympning av metall krage av armaturen till änden av gummislangen med ett speciellt utformat pressverktyg. Saker du behöver
tuschpenna
Slang Crimptänger
Visa fler instruktioner
1

Öppna käftar crimptång och sätt kragen på hydraulslang passa in i käftarna på de crimptång. Vrid inställningsratten på crimptång tills käftarna är precis tillräckligt bred för att tillåta montering att glida mellan käftarna.
2

Lay hydraulslangen bredvid den hydrauliska kopplingen. Passa in slangänden så det är även med toppen av den kvarhållande kragen på kopplingen. Märk slangen med tuschpenna jäms med botten av detaljens kvarhållningskragen.
3

Vrid hydraulslang på änden av den hydrauliska kopplingen tills den linje du gjort med pennan är jäms med botten av den kvarhållande kragen på beslaget.
4

Skjut kragen hos den hydrauliska kopplingen in i de klämtång. Skjut på slangen och kopplingen mot käkarna av tången samtidigt klämma handtagen av crimptång till kragen på kopplingen är helt komprimerad på slangen.
5

Ta bort kopplingen från tången och undersöka montering, kontrollera att crimp är likformig kring hela omkretsen om kragen. Om inte, rotera detaljen 90 grader och sätt tillbaka den passande tillbaka i gapet på tången och recrimp beslaget.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116170.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.