Hur du installerar NOS på en Big Block Chevy

De big block Chevy motorer innefattade en serie av stora förskjutning V-8 motorer som produceras från slutet av 1950-talet till början av 1970-talet. En lustgas insprutningssystem (NOS) är en hästkrafter booster som ger mer syre för motorn och även hjälper till att kyla inloppsluften. Installera en NOS i en Chevy big block kräver några grundläggande mekaniska och fordonsindustrin kunskap, en omfattande uppsättning av butik verktyg och lite tålamod. Saker du behöver
Wrench set
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Blandade tänger
Borr och bits
Elektriska verktyg
Visa fler instruktioner

1

Välj en plats att montera NOS flaskan. Typiskt det ligger i bakluckan på en bil eller bakom sätet i en pickup. Borra hål och skruva fästena i golvet enligt tillverkarens anvisningar.
2

Dra ledningen från lustgas flaskan genom fordonets brandväggen till motorn. I vissa fall kan du ca följa rutten av bränsleledningen. Se tillverkarens anvisningar för just din bil.
3

Installera NOS tryckvakten på spjällhuset. Montera NOS omkopplaren på eller under instrumentbrädan inom räckhåll. Förlägg ledningarna från brytaren till motorrummet genom brandväggen.
4

installera NOS insprutningsmunstycket. Detta kommer att installeras antingen i bränsleledningen, spjällhus bostäder eller luftintag beroende på NOS kit. Route de NOS linjer från insprutningsmunstycket till lustgas solenoid. Koppla NOS styrenheten till solenoiden, anslut sedan solenoiden till lustgas linjen.
5

Splice strömkabeln med tändningen tråd och köra den till säkringsboxen. För att slutföra kretsen, montera lustgas styrning wire enhet marken till en jordanslutning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116129.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.