Hur vill bifoga en Ford 501 skäran Mower

Ford 501 Skäran Mower är del av gården som används främst för att klippa gräs och liknande vegetation. Den består av en sex-till åtta-fots bar monterad på höger bak på en traktor och skär med en skjuvningsverkan. Den 501 var utformat som ett tillbehör till Ford traktorer utrustade med ett hydraulsystem, men det kommer att fungera med en traktor med en trepunkts lyft koppling som efterliknar Fords design. Rotorbalken kan enkelt höjas med traktorns hydraulik styrspaken för att förhindra skador på gräsklipparen när du passerar över stenar eller stubbar. Fästa klipparen tar flera steg och bör följas noggrant, eftersom säkerhetsfrågor är involverade med felaktig montering. Saker du behöver
traktor med 3-punkts lyft koppling Begagnad Ford 501 skäran gräsklippare
Arbete handskar
Visa fler instruktioner
1

Sätt på ditt arbete handskar. Kontrollera ramstorlek för din gräsklippare. Det kommer antingen att vara en 56-tums ram gräsklippare eller en 76-tums ram klipparen. När du har bestämt ramstorlek, justera traktorns bakhjul till klipparens ramstorlek. För 56-tums ramar, justera de bakre traktorns hjul till 56-tums center eller mindre. Samma regel gäller för 76-tums ramar.
2

Tillbaka traktorn i en position där du kan anpassa sitt vänstra nedre länk till klipparens hissen länktapp. Bifoga dessa två delar samman och säkra anslutningen med traktorn grundbult.
3

Rulla traktorn och justera höjden veven tills traktorns högra nedre länken kan fästas till höger länktapp på klipparen. Använd traktorn viksprinten att säkra anslutningen.
4

Fäst den övre länken från gräsklipparen till det nedre hålet i traktorn vipparmen via länken stift.
5 < p> Starta traktorn. Använda den hydrauliska styrspaken, lyft aggregatet klipparen ramen något och flytta klipparen till vänster för att möjliggöra fastsättning av vänster stabilisator. Placera stabiliserande guide under traktorns vänstra hissen länk. Placera klämman över länken och dra åt muttern ordentligt.
6

Beroende på traktorn typ, installera klämman plattan eller tryckstång förankringsaggregat på den vänstra nedre länken. Installera tryckstången på antingen kabelöverfallsplåt eller förankringsaggregat.
7

Flytta slåtterenheter till höger för att fästa rätt stabilisator. Placera stabiliserande guide under traktorns högra lyft länk. Placera klämman över länken och dra åt muttern ordentligt.
8

Lyft upp klippaggregatet med hydrauliska styrning, anslut sedan klipparen lyft våren till våren förbindelser med stiften som har tillhandahållits. Sänk gräsklipparen montering och stäng av motorn.
9

Ta traktorn kraftuttaget (PTO) lock och anslut den rafflade änden av klipparens drivaxel till kraftuttaget. Säkra anslutningen med snap koppel finns på oket.
10

Rotera utjämning veven att sänka ramen, se till att den är parallell med marken. Använd låset utjämning vev för att säkra vevarmen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116124.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.