Polaris Snowmobile Verktyg

Polaris är ett företag gör en mängd olika produkter, bland annat fyrhjulingar, motorcyklar och snöskotrar. Om du behöver utföra underhåll på den senare kategorin, det lönar sig att ha ett antal verktyg till hands bara för att garantera att oavsett problemet, du har rätt verktyg för jobbet. Spåra Clip Tool

En av standbys för snöskotrar överallt, Polaris ingår, är skoterleden klippet verktyg. Närhelst du behöver byta klipp på skoterleden, vare sig smal eller bred, är detta verktyg görs uttryckligen för det här jobbet. Behåll denna bärbara verktyg i en väska för att skydda den från skador och exponering för väder och vind.
Fluid Vac

vätskan vac är ett vakuum verktyg som fungerar som en våt vac, suger upp vätska. Dock är den vätska vac avsedd speciellt för användning på fordon, med bilagor som når in i vätskan, till exempel angående kylvätskebehållaren och oljetank att suga ut vätskorna. Använd detta verktyg som en del av allmänt underhåll eller innan du byter behållare eller tank.
Piston Puller

Kolven avdragare är ett verktyg som du inte kommer behöver ofta, men när du behöver det du verkligen behöver det. Som namnet antyder, låter kolven avdragare du ta bort kolvarna i en skoter motor utan att skada gängorna på kamaxeln. Du kanske kan hoppa över det här verktyget om du inte gör motorns arbete, men det är annars viktigt. Addera Svänghjul Avdragare

annat användbart verktyg för dem som gör sin egen service och underhåll på en skoter är en universell svänghjul avdragare. Detta verktyg ger dig möjlighet att ta bort svänghjul från små motorer, och kitet levereras med anpassningar för både manliga och kvinnliga end bort. En komplett kit kommer med 11 stycken totalt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116112.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.