Nanco Tire Information

Nanco Däck tillverkas av Nankang Rubber Tire Corporation Ltd, en Taiwan-baserade gummibana företag som har funnits sedan 1940. Nankang gör sport, nytta, snö, van och 4 x 4 däck. Sport

Nanco sport däck inkluderar NS-20 och NS-2. NS-20: s spår design erbjuder god manövrerbarhet och dränering i regn, ett bra grepp och minskad däckljud. NS-2: s spår design ger bättre fuktig hantering och minskad vattenplaning, enligt tillverkaren.
Utility

Utility däck från Nankang är utformade för att minska buller, ge stabilitet och möjliggöra bättre våt manövrering i regnet. Modeller inkluderar SP-7, SP-5 och FT-4.
Snow

Nankang gör också raden av vinterdäck. Däcken är avsedda att öka friktionen och minska bryta tid, förbättrar greppet på våta vägen, och i allmänhet hjälpa till med manövrerbarhet i snöiga förhållanden. Dessa däck är SV-1, SV-2, SW-7, SN-1, SL-6 och SNC-1.
Van

Nankang s paketbilsdäck är utformade för komfort och säkerhet, säger företaget. Van slitbanor är utformade för att minska ljudet, underhålla däckens livslängd och öka dränering på våt mark för att förhindra vattenplaning. CW-20, är ​​NR-066 och CW-25 avsedd för skåpbilar.
4 X 4

Nanco 4 X 4 däck inkluderar N-889, FT -7 och N-30. Den N-889 har ett unikt mönster kvarter slitbanan som kan hantera många väderförhållanden. FT-7: s styv konstruktion gör för en jämnare körning, medan den N-30 är sicksackmönster ger bättre dränering på eller av vägen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116065.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.