Hur kontrollera vätskenivån i en Bobcat

Bobcat fordon är redskapsbärare som används främst inom bygg-och landskapsarkitektur industrier. Den Bobcat Företaget tillverkar flera fordon som tacklar olika arbeten, såsom lastmaskiner och traktorer. En fördel med att använda Bobcat fordon är det lätt tillgång till motordelar och komponenter. Du kan kontrollera de olika vätskor som behövs för att hålla maskinen igång i optimalt skick relativt snabbt. Instruktioner
1

Kontrollera nivån oljan vätska. Dra ut oljestickan. Det är oftast placerad på vänster sida av motorn och den har ett rött handtag. Oljenivån är bra om det är mellan de två strecken på oljestickan.
2

Dra ner "Hood Open" spak på framsidan av motorn för att öppna motorhuven. Håll ned luckan och placera stången i hållaren för att hålla den öppen.
3

Kontrollera kylvätskenivån. Kylmediet behållaren är placerad i en vit plasttank bredvid batteriet. Kylvätskenivån är bra när det är mellan de två markeringarna på tanken.
4

Kontrollera den hydrauliska oljenivån. Dra ut den hydrauliska oljenivån med oljemätstickan och kontrollera oljenivån. Den hydrauliska Mätstickan sitter baktill på motorn och är tydligt märkta. Nivån är bra när det är mellan de två varumärkena. Sätt tillbaka mätstickan i behållaren och kontrollera nivån igen om du lagt olja.
5

tillbaka motorkåpan och stäng den ordentligt för att säkra den.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116049.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.