Hur man kan förbättra hanteringen av 2006 Subaru Forester

Den 2006 Subaru Forester har en kraftfull motor, en bromsservon och stötdämpande ventiler. Liksom många sport utility vehicles, lider Forester ibland från hanteringsproblem, såsom dålig inbromsning eller svarvning. Det finns flera saker som kan göras för att förbättra hanteringen utan att justera motorns delar. Byta slitna bromsbelägg kommer att förbättra prestandan av Forester. Ta Subaru Forester till en mekaniker för en del ersättare om en professionell mekaniker behövs. Saker du behöver
4 högpresterande däck
Ordet jack
Jack kilar
Däck järn
Wrench
Skruvmejsel
Stötar
Visa mer Instruktioner

1

minska vikten på din Forester för bättre övergripande hantering. Ta bort alla onödiga laster, såsom påsar, skräp eller bagage. Avlägsna reservhjulet och förvara den i garaget. Ta bilbarnstolar för barn när barnen inte är närvarande.
2

Uppgradera dina däck. Lyft bilen med en domkraft. Avlägsna lagren av däck med ett däck järn och skjut däcket från bilen. Skjut ett nytt däck på bilen och säkra lagren med ett däck järn. Upprepa denna process med de återstående däcken.
3

Byt dina skogvaktare chocker. Höj bilen med en domkraft och ta bort kragarna av de chocker med en skiftnyckel. Dra chocker bort från fordonet och kassera dem. Skjut nya chocker på plats och fäst dem med nya packningar. De chocker ligger under Subaru, i linje med de främre och bakre axlarna.
4

Installera en större krängningshämmare, om Forester lider av överdriven rullning. Höj Forester med en domkraft och pallbockar. Placera ett hjul chock bakom ryggen däcket. Ta bort värmeskölden som blockerar vingla bar med hjälp av en skruvmejsel. Ta bort krängningshämmare konsolerna med en skiftnyckel och ställ dem åt sidan. Kräng av krängningshämmare s bussningar med en skruvmejsel och skjut krängningshämmare bort från fordonet. Skjut en ny krängningshämmare på plats och ersätta bussningarna och konsoler.
5

Byt ut slitna eller skadade motor eller delar styrning, såsom bromsbelägg.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116008.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.