Hur man installerar ett Ring & Pinion i en Jeep

Enligt 4WD och Sport Utility hemsida, är det inte ovanligt för individer att byta ringen och kugghjul drev. Ibland är det nödvändigt att byta ut dem på grund av slitage. Men, förklarar hemsidan att om en jeep kommer att ha större däck för bättre prestanda kommer det att bli nödvändigt att också uppdatera ringen och kugghjul drev så att Jeep fungerar effektivt. För att kunna installera nya ring och kugghjul drev i en Jeep det finns vissa steg som måste följas för att säkerställa att de redskap som kommer att fungera korrekt. Saker du behöver
Jack
Jack står
Socket och Hylsnyckelsatser
Växellådsolja
Silikon
Bromsrengöringsmedel
Droppkar
Hammer
Skruvmejslar
Positraction tillsats
Ny ringen och pinjonger
Show More Instruktioner
en

Sätt överföringen i "Neutral" och använda en domkraft för att höja den bakre änden av den Jeep. The Richmond Gear hemsida förklarar att pallbockar ska placeras under ramen för att stödja fordonet. Använd en hylsa satt att ta bort hjulen och drivaxlar.
2

Lokalisera de stora dreven och använda en socket för att ta bort dem. Placera en långpanna under för att bakre luckan innan du använder en hylsa för att lossa locket. Låt oljan sakta rinna ut.
3

Rotera axlarna så de små låsbultarna är på topp. Ta bort låsbultarna samt stift innan tar fart C-clips. Använd en hammare för att ta bort drevet och kugghjul.
4

Rengör drevhållaren och bostäder. The Richmond Gear hemsida förklarar att om rester finns kvar i huset det kan skada de nya växlarna. Kontrollera att det inte finns några grova fläckar på monteringsytan.
5

Kontrollera att drevet och ring redskap är i jämnhöjd innan skjuta dem på plats. The Richmond Gear hemsida förklarar att efter klämmorna och bultar installeras de nya växlarna kommer att behöva skärpas. Sätt tillbaka C-clips och skjut axlarna på plats.
6

Rengör skyddet med broms renare. Applicera en remsa av silikon runt locket och låt den torka. Öppna tanklocket och lägg positraction tillsatsen och växellådsolja för att slutföra processen växel installationen.
7

Säkra däcken tillbaka på Jeep. Avlägsna domkraften och sänka Jeep.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115971.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.