Hur man lever i en Astro Van

Chevrolet Astro är en van gjord av General Motors och var i produktion från mitten av 1980-talet fram till mitten av 1990-talet. Det är en full storlek van, i motsats till en minivan, vilket innebär att den är rymligare. Om du har fallit på hårda tider och du inte har råd med hyran längre, eller livet för att leva i en van bara låter lockande för dig - det kan göras i en Chevy Astro. Livet kommer att vara annorlunda, och kommer att kräva en del kreativa lösningar, men du kan fortfarande äta, bo rengöra och ha tak över huvudet. Saker du behöver
Lagring hyllor
tvättlapp
Soap
Bucket
Värmeplatta /portabel kamin
Plast toto
Tvättmedel
Visa mer instruktioner
1

Avlägsna Astro s baksätet för att göra plats för en säng och förvaringsutrymmen för dina ägodelar. Lägg ner en madrass eller sovsäck för din säng, och vara säker på att lasta in extra filtar och kuddar om du kommer att vistas i ett område där det är kallt. Lägg några billiga plast hyllor för att hålla dina grejer säkert och organiserat.
2

Park din van i ett annat område med några dagars mellanrum för att undvika att dra uppmärksamhet till dig själv. Parkera din van i ett område för länge kan locka brottsbekämpningen, vilket orsakar onödiga böter och ytterligare skada din ekonomiska situation. Leta efter stora parkeringsplatser med 24-timmars butiker, billiga campingplatser eller rastplatser för att parkera bilen. Addera 3

Tvätta dig genom att ta duschar på en lokal YMCA eller genom att använda en tvättlapp och hink av vatten. Värm vattnet upp på en värmeplatta eller portabel kamin (med 12v bil utlopp) tills det känns bekvämt mot huden. Doppa tvättlapp i vattnet och tillsätt lite tvål. Tvätta ansiktet, armhålorna och ljumskarna, sedan tvätta så mycket av kroppen som möjligt.
4

Använd din värmeplatta, portabel spis eller liten propan grill att laga varm korv, hamburgare eller koka pasta. Många gånger kan du hitta små, engångs propan grillar för on-the-road matlagning på camping butiker eller stormarknader. Det kan också vara möjligt att använda en offentlig grill till en park eller rastplats. Om du har microwavable mat, prova att använda en mikrovågsugn på en bensinstation, om en sådan finns tillgänglig.
5

Tvätta dina kläder genom att lägga till en liten mängd tvättmedel till en plast toto fylld ungefär halvvägs upp med vatten . Lägg dina kläder och köra runt för en bit att blanda hänger upp. Avlägsna kläderna efter körning ett tag och sedan lägga dem i en toto med enbart vatten. Upprepa processen tills du kör till ett område där du kan hänga eller lägga dina kläder på tork.
6

Få en postadress genom att besöka postkontoret och få en PO Box. Du kan lämna din skatt genom denna adress, samt hålla kontakt med människor.
7

Ansök om matkuponger genom att besöka din delstatsregeringen webbplats. Om du inte har tillgång till en dator eller Internet, besöka ett lokalt bibliotek. Du kan få ditt kort matfrimärket på din PB.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115906.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.