Hur man installerar ett Headlight Slå på en traktor

Traktorer kan användas till mer än jord-rörliga ändamål. Med de många bilagor som finns, kan en traktor fungera som en snöplog, gräsklippare, eller andra tunga gård verktyg. Och eftersom en traktor kan tjäna många funktioner, kan traktorn användas inte begränsas till dagtid. Många traktorer är utrustade med strålkastare, men med vibrationer och mekaniska påkänningar som traktorer uthärda, kan ledningarna för en strålkastare switch lossnat, eller brytaren misslyckas själva. Saker du behöver
Elektriska tänger
Lödkolv
Elektronisk löda
enpoliga, envägs elektriska brytare
Visa fler instruktioner
1 Flest traktorer med strålkastare innehåller en utanpåliggande enpoliga, envägs strömbrytare.

Lossa brytaren behålla skruvarna med skruvmejseln. Ta bort omkopplaren från baksidan av traktorns instrumentbräda, och använda de elektriska tång för att klippa ledningarna av strömbrytaren terminalerna. Släng den gamla kontakten därefter.
2

Använd elektriska tång att strippa en centimeter av isoleringen från ändarna av klippt trådändar. Se till att byta omkopplaren är inställd på "OFF". Håll lödkolv till en av terminalerna på ersättare switch
3

, och smälta en liten droppe lödtenn gemensamt växeln och till den första ledaren. Släta ut lödförbindningen med spetsen av järnet tills den är blank och fri från klumpar. I denna samma sätt, löda resterande ledningstråden till den andra terminalen på switchen.
4

Tryck toppen av omkopplaren genom hålet som tidigare upptogs av den gamla växeln. Sätt omkopplaren fästskruvar i skruvhålen och dra åt skruvarna för att hålla brytaren ordentligt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115876.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.