Kenworth T2000 Specifikationer

Kenworth T2000 lastbil används i bagageutrymmet dragande verksamheten och Kenworth har designat denna modell för att försöka att på bästa sätt möta behoven hos förarna. De har försökt att bekämpa höga bränslepriser genom att utforma trucken så att den har mindre luftmotstånd än tidigare lastbilar, alltså förbättrad bränsleekonomi. Designen var också inriktad på att minska underhållskostnaderna genom att komponenterna lättare att få till för reparation. Stugan, där förarna tillbringar en stor del av tiden, kan utrustas med många av hemmets bekvämligheter, inklusive en TV, kyl /frys combo och lagring. Huvudsakliga delar

Kenworth T2000 är utrustade med motorer från 13 - till 15-liters cylindervolym och kan producera upp till 600 hästkrafter. Det kommer också med en automatiserad manuell växellåda systemet. En luftfjädring är standard, som har två krockkuddar på varje sida av fordonet för att ge en jämnare gång och minska kabinen studs.
Axlar

Framaxlar på T2000 är rankade från 12.000 till 14000 pounds, medan bakaxlar är klassade från 23.000 till 46,000 pounds, beroende på lastbilens specifika alternativ. Framaxeln på T2000 är tillbaka för att producera en 45-graders hjul klippa att förbättra vändradien.
Hytt och Sleeper Fack

Antingen en 60 - eller 75-tums-deep hytten är tillgänglig. Båda hytterna är 78 inches bred och ger 30 inches utrymme mellan förar-och passagerarsätet. Den T2000 kan utrustas med Kenworth s QuietCab system, som fodras det inre av hytten och minskar upp till 50 procent av yttre buller. Den sovande utrymmet är 7 meter hög och har standardfunktioner som en övre och nedre bädden, slutna garderob och en utdragbar trä skrivbord.
Fuel

Två bränsle tankar vaggas under hytten med två höghållfast fästen och har en total kapacitet på 100 liter bränsle. Bränslesystemet är en dubbel dragning och retursystem och det finns ingen crossover bränsleledningen.
Garanti

Motorn kommer med en 5-year/500, 000 mil garanti medan överföring och bakaxeln har en 5-year/750, 000 mil garanti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115856.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.