Hur man målar ett Brandbil

Termen brandbil används generellt för alla fordon gjorda för brandbekämpning, men det uttryckligen hänvisar till ett fordon utrustat med stegar och andra sätt att nå högre förhöjda platser för att släcka bränder och rädda instängda människor. Brandbilar är oftast målade strax efter montering, före tillsats av stegar och andra tillbehör. Även brandbilar är mest identifieras med färgen röd, vissa målade vit, gul och även blått i enlighet med tester för att förbättra erkännandet. Men de flesta brandbilar är idag antingen rött eller gult. Saker du behöver
vatten munstycke
elektrisk slipmaskin
färg spruta
syntetiska eller lackfärg
Metallyta primer
Bälte eller sladdlös slipmaskin
Måla härdare
Målare tejp
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla stegar eller externa tillbehör som inte ska målas. Merparten av tiden, under tillverkning av en brandbil, är den färg som används för att hjälpa täta monteringshål och andra öppningar. Det inre av paneler är oftast målade före montering. Utsidan av brandbil för att ta bort all smuts, damm eller andra partiklar som kan komma under eller skada färgen
2

Tvätta och sand. Använd en vanlig munstycke slang spray att tvätta bilen och en elektrisk slipmaskin för slipning.
3

Applicera en primer yta över alla yttre områdena som ska målas. Primern fungerar som en sealer för små defekter och sliprepor samt hjälper färgerna följer ytan.
4

Blanda färgen. Färgen måste vara hållbart för att tåla brinnande glöd och andra potentiella skador så använd ett högt resistent syntetiskt eller annan tuff emalj. Lägga till en härdare till färgen också förbättrar hållbarhet och glans för livet av lack.
5

avsnitt av de olika områdena innan målning. Om stugan är tänkt att vara en annan färg, eller en rand är tänkt att sträcka längs kroppen, tillämpa måla band vid kanten av där färgen är tänkt att gå.
6

Måla lastbilen använda en färg i taget. Moderna brandbilar har typiskt en majoritet röd eller gul kropp med en vit stuga. Applicera färgen med färg spruta och låt den sektionen för att torka innan du går vidare till nästa.
7

Lägg siffror och andra accenter till lastbilen efter att färgen torkat. Beroende på lokala brandkåren föreskrifter, vissa brandbilar har större motiv nära ryggen. Du kan sektionen dessa bort och göra dessa under målning också, vilket innebär att endast de lastbilar identifieringsnummer som ska läggas när du har avslutat majoriteten av färgen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115821.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.