Hur man använder Auto Hissar elrullstol

elrullstol hissar används för att hjälpa dem med mobila funktionshinder lyft och transport eldrivna rullstolar. Den rullstolslyft säkrar din elrullstol på baksidan av ditt fordon. Detta gör att du kan ta din eldrivna rullstol med dig vart du än går. Elrullstol hissar har noterats som universell och fungerar med en rörlighet skoter eller en elektrisk rullstol. Instruktioner
1

Slå på elrullstol lyft genom att trycka på "On" switch. Sänk lyften genom att dra den vippströmbrytare ner. Vänta på plattformen för att nå marken innan ombordstigning.
2

Ta dig ur elrullstolen, och kör den på rullstolslyft plattformen. Se till att rullstolen är centrerad på plattformen. Säkra rullstolen på plats med rem lås för att låsa hjulen på lyften.
3

Vik sätet i din makt rullstolen ner för att ställa in den i den lagrade positionen. Tryck vippströmbrytaren uppåt för att höja plattformen upp från marken. Släpp vippströmbrytaren när plattformen har nått toppositionen.
4

Sänk plattformen när du har nått din destination genom att trycka på vippan nedåt. Ta bort handen från vippströmbrytare när plattformen har nått marken.
5

Ta bandet lås genom att trycka frisläppandet skåran på spännet. Lyft ryggstödet till upprätt läge. Sitt ner på rullstolens sits och använda din nyckel för att slå på strömmen rullstolen. Kör din elrullstol från plattformen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115819.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.