Hur man skickar ett yttrande till General Motors

Anställa mer än 200.000 människor, är General Motors (GM) är en av de största företagen i USA. General Motors är mest känd för att designa och tillverka bilar under varumärkena på Chevy, Cadillac och GMC. Förutom tillverkning av bilar, äger General Motors finansiella institutioner som Ally Bank, bildelar beslutsfattare såsom ACDelco och GM Goodwrench, och försäkringsbolag som GMAC Försäkring. För att navigera i stora byråkratin inom General Motors och se till att din åsikt landar på rätt person skrivbord, noga överväga vilka GM division är mest relevanta för din åsikt. Instruktioner
1

åtkomst till Internet, öppna din webbläsare och navigera till General Motors kontaktsida på http://www.gm.com/utilities/contact_us/contact.jsp?deep=contact.

Du kommer att se en lista över GM bilars varumärken och varu-och tjänstemarknader divisionerna. Genom att klicka på dessa länkar får du allmän kontaktinformation för varje division. Använd denna information för att skicka in en allmän uppfattning om General Motors.
2

Rulla till mitten av sidan och leta efter "Hjälp mig att hitta GM Information" länken.

"Hjälp mig att hitta GM Information" öppnas ett detaljerat frågeformulär för att dirigera dig till rätt person eller avdelning. Detta är den bästa metoden för att kontakta General Motors.
3

Klicka på "Hjälp mig att hitta GM Information" länken.

Bläddra igenom de avsnitt i frågeformuläret för ämne som de flesta representerar dina tankar och åsikter. Hög nivå teman är nya fordon inköp, begagnade fordon, investor relations, samhällsengagemang och miljö.
4

Klicka på knappen som närmast relaterar till din åsikt och klicka på "Skicka". Om du är osäker, klicka på "Annan fråga eller kommentar" längst ner på sidan.

Beroende på ditt val kommer GM webbplatsen dirigera dig till en relaterad sida att ange mer specifika detaljer och din kommentarer.
5

Mail din åsikt brev till GM om du inte har tillgång till Internet. Observera att du inte kan få ett snabbt svar på dina kommentarer genom att posta ett brev. Lägg in tid för ditt brev som ska läsas, sorteras, och sedan vidare till lämplig GM personal. Den postadress för GM är:

General Motors

PO Box 33170

Detroit, MI, 48.232-5170

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115799.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.