Hur man målar en Farmall

Farmall traktorer är förknippade med den röda färgen, eftersom det från 1936 fram till slutet av den Farmall varumärke i 1974, var alla modeller målade Farmall Röd, med undantag för särskilda ordningens färger. När du målar en Farmall traktor, kan Farmall Röd färg färg köpas från flera traktor och delar leverantörer. Färgen är en tung industri lackfärg och är rost och bleknar och har en hög glans när du är klar. Nästan vem som helst kan måla en Farmall traktor med några leveranser och rätt färg. Saker du behöver
330-slippapper
Dual action sander
Vax och fett remover
Handduk
maskering papper och tejp
Farmall måla
Klarlack måla

Visa fler instruktioner
1

Place 330-grit sandpapper på en dubbelverkande slipmaskin. Sand traktorns yta med slipmaskin, ändra sandpapper som aktuell pjäs blir slitna och smidig. De 330-grit sandpapper sand översta lager gammal färg bort av traktorn och förbereder ytan för ny färg. Ny färg inte fäster bra på en gammal klarlack, så det måste slipas bort. Sand alla ytor som ska målas.
2

Torka av traktorn med vax och fett remover och en handduk. Detta tar bort eventuellt fett fläckar från fingeravtryck eller från olja eller fett från traktorn. Fett och andra partiklar kvar kan lämna brister under ytan av den nya färgen. Addera 3

Place maskeringstejp och papper över de områden som inte ska målas, såsom slangar, däck, ratt och säte. Om vissa måla översprutning inträffar, torka delen med färgborttagningsmedel och en handduk så snart som möjligt.
4

Spraya Farmall röda färgen på ytan av traktorn, håller sprej eller sprayburk sex till åtta inches från ytan. Användning totalt 2 till 4 lager färg, hålla varje skikt tunn för att undvika körningar i färgen. Låt färgen torka i 24 timmar innan du lägger klarlack måla.
5

Applicera tre lager av klarlack måla ovanpå Farmall Röd färg med samma sprutteknik. Vänta ytterligare 24 timmar innan du tar i traktorns yta.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115743.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.