Hur hittar man året Mitt EZ-GO Golf Cart gjordes

EZ-GO golfbilar är inte bara för ivrig golfare eller de som lever på golfbanor. EZ-GO specialiserat sig på att golfvagnar för flera funktioner. Det finns fem golfbilar ägnas åt personliga eller fritidsbruk - perfekt för små kuststäder som Amelia Island, Florida, eller Mackinac Island, Michigan, där bilar avskräcks eller förbjudet. Det finns fyra tunga golfvagnar som är ägnade att fungera, och det finns även en golfbil - det 2Five - det är Street Legal. Men till skillnad från vanliga bilar, kom golfbilar inte utrustad med ett chassinummer (VIN) som tillåter dig att hitta det år lätt. Istället måste du hitta serienumret, sedan använda EZ-GO hemsida. Instruktioner
1

titta under handskfacket på passagerarsidan för serienumret. Serienumret kommer att ligga här i golfvagnar som gjorts mellan 1976 och 1993.
2

Titta inuti handskfacket på passagerarsidan för serienumret. Serienumret kommer att ligga här i golfvagnar gjorda mellan 1994 till 2001. Addera 3

Titta på golfbil s tvärbalk under panelen och under choken. Serienumret kommer att ligga här i golfvagnar gjorda 2001 till 2011 (i skrivande stund)
4

Titta på ramen medlem -. Placerad på förarsidan splash fönster - eller passagerarsidan ramlisten för serienumret. Serienumret kommer att ligga här i RXV modellen golfbil 2008-2011.
5

Besök EZ-GO hemsida och klicka på "Vilket år är min bil?" (Se Resurser)
6

Ange serienumret i "Ange serienummer Here" textrutan,. ". Hitta" klick Året för din EZ-GO golfbil kommer att visas på skärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115741.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.