Användning av John Deere Traktorer

John Deere Co grundades 1837 som ett enmansföretag smedja, som specialiserat sig på att göra plogar. År 1912 lanserade den första traktorn, den Dain All-Wheel Drive, rapporter "The Independent". Idag är John Deere är den största tillverkaren av jordbruksutrustning i USA, som erbjuder ett brett utbud av traktorer för att utföra många uppgifter. Gräsklippning

John Deere traktorer kan användas för att klippa gräsmattor på golfbanor, fotboll platser och alla andra stora området. Även många John Deere traktorer kan bära bakre tillbehör, såsom gräsklippning utrustning, traktorer av 5M intervallet är idealiska för gräsklippning av stora områden. För mindre områden och hemmabruk, de bästa alternativen är traktorerna i 2000-serien.
Snöröjning

Snöröjning är en annan uppgift som blir lättare när man använder en traktor med rätt ansluten utrustning. John Deere gör också snöslungor, främre blad och roterande borstar som kan knytas till dess användbarhet rad 5M traktorer och 2000 kompakt linje. Vissa snöslungor är också kompatibla med kompakttraktorer från serien 3000 och 4000. Främre blad och roterande borstar kan även användas för rengöring av stora ytor eller för landskapsarkitektur.
Spannmål och frukt Skörd

5EN John Deere traktorer serien är smalare , med endast 48 inches mellan de yttre kanterna av de bakre däcken. Dessa traktorer har möjlighet att röra sig i de smala stigar fruktträdgårdar och vinodlingar med effektivitet och utan att orsaka skada. Designad för att hjälpa vid odling och skörd av delikata frukter, såsom druvor, kan 5EN serien dra tunga vagnar, handtag fullastade sprayer och tunga lyft.
Markberedning och sådd

Före sådd, är markberedning ett viktigt steg. Många John Deere traktorer kan användas med bakre disk harvar att plöja jorden. John Deere gör också såningsutrustning som kan fästas till dess traktorer. Den innovativa Versa Seeder innehåller en pensel i fröautomat som möjliggör plantering av flera fröstorlekar möjligt. Istället för att sända fröet runt området, även i områden som inte är avsedda för plantering, doserar Versa Seeder direkt bakom området precis odlade, minskar utsäde förlust.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115738.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.