Hur man tar bort Jetski Dekaler

Jet skidor är roligt att arbeta och också fungera som användbara sätt att komma runt på vattnet snabbt och enkelt. Tyvärr, tillverkare av vattenskotrar gäller ofta dussintals klistermärken och dekaler till vattenskotrar som inte alltid är önskvärt. Om du har köpt en begagnad jet ski, kan det finnas dekaler på det som du vill ta bort. Saker du behöver
Hårtork /värmepistol
Självhäftande Remover Review pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Koppla in din hårtork och ställ in den till sin varma inställning. Sikta det direkt på ett hörn eller kant av dekalen du vill ta bort och håll den ca två inches bort från ytan.
2

Applicera värme till dekalen med din hårtork. Värm endast ett litet område av dekalen, med cirkulära rörelser för att jämnt applicera värme.
3

Ta hörnet eller kanten på dekalen och försök att dra tillbaka den när du fortsätter att värma dekalen. När du drar dekalen bort från jet ski, försöka ta bort eventuellt överskott av lim med nageln. Om du inte kan ta bort den omedelbart, oroa dig inte om det.
4

Fortsätt värma andra delar av dekalen och peeling tillbaka dem med naglarna. Håll uppvärmning och peeling tills du har tagit bort hela dekalen.
5

Titta över fläcken på jet ski för rester eller överblivna limmet. Om det finns klister kvar att du inte kan ta bort med nageln, applicera en liten mängd av ett kommersiellt lim remover som Goo Gone, Goof-Off eller Krud Kutter. Rengör området med några pappershanddukar och låt det torka.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115703.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.