DIY Travel Trailer Dekaler

Travel Trailer dekaler är en representation av dig själv och dina resor. De kan användas som dekoration, för att representera en organisation som du tillhör eller marknadsföra ett företag. Oavsett din anledning till att behöva dekaler resor trailer är det inte längre nödvändigt att ha en professionell skapa dina dekaler eftersom de är lätta att göra själv. Skapa din egen trailer dekaler ger dig kreativ frihet, och kommer att spara en hel del pengar. Saker du behöver
Computer skrivare
klistermärke skrivarpapper
Sax
Visa fler instruktioner
1

Välj en design för din resa släpvagn dekal. Om du skapar dekaler till en organisation sådan RV klubb, kommer du förmodligen redan har en logotyp eller design för att arbeta med. Men om dekalen är att representera något mer personligt, till exempel amerikanska delstater har du besökt, så måste du skapa din egen design. Detta kan vara så enkelt som att ladda ner ClipArt till din dator, eller så komplicerat som att skapa en design själv använder grafisk design program som Abobe Illustrator. Tänk på syftet med dekalen. Om du skapar en logg över stater som du har besökt kan du hämta ClipArt av stater och sedan overlay text som är anropssignal på din bil för att lägga till en personlig touch.
2

ut dekalen design på standard tryckpapper. Detta "test" run kommer att ge dig en uppfattning om hur dekalen ser, medan du använder papper som är mycket billigare än klistermärke tryckpapper. Denna testprocessen kan du kontrollera storlek och position för din dekal. Om du skriver ut flera dekaler, kanske du vill placera så många som möjligt som får plats på ett ark klistermärke tryckpapper för att spara kostnader.
3

ut dekalen till klistermärken skrivare papper. Låt det utskrivna papperet sitta i 10 sekunder för att låta bläcket torka, det kräver mer torktid än vanliga skrivarpapper
4

Skär dekalen till sina önskade proportioner med en sax.. Om du har skapat udda-formade dekaler såsom stjärnor eller ovaler, kan du bara klippa ut dem som en kvadrat, eftersom klistermärke tryckpapper har en transparent yta.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115659.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.