Hur att bogsera en 7 X 12 Single Axle Trailer

A 7 x 12 enaxlad släpvagn är något större än standard 5 x 10 trailer, men den har en större bärighet. Saker du behöver veta innan du börjar är det dragkapacitet på ditt fordon, tunga vikten av fordonet, vilken typ av elektriska anslutningen för fordon och släp, storleken på kulan på bilen och släpet och max lastkapacitet av släpfordonet. Var noga med att kulans storlekar av fordon och släp match innan denna process. Den vanligaste boll storlek är 2 inches. Saker du behöver
7-polig till 4-polig elanslutning adapter
Cargo net eller tarp och lastsäkring sladdar för en öppen släpvagn
Bogsering speglar
Visa fler instruktioner

en

Tillbaka dragfordonet upp till dragkroken så nära som möjligt. Sänk dragkrok på kulan.
2

Handdra och lås dragkrok på bollen. Säkra att säkerhetskedjorna till metallringar på botten av mottagaren hitch. Vrid kedjorna så att de inte släpar i marken och fäst den högra kedjan till vänster krok och vänster kedjan till höger krok.
3

Anslut de elektriska stiften från fordonet till släpet. Fordonet kontakt är oftast placerad under mottagaren skumt nära bollen. Om fordonet kontakten inte passar släpet kontakten, använd stiftsadapter.
4

Kontrollera den elektriska anslutningen fungerar. Kontrollera bromsljus och blinkers på släpvagnen genom att trampa på bromsen och slå på blinkers i dragfordonet. Trailern lamporna skall tändas för varje motsvarande test.
5

Ladda trailern. Sätt den tyngsta delen av belastningen på framsidan av släpet och fördela belastningen jämnt över axeln.
6

Säkra lasten med presenning och sladdar om släpvagnen är en utomhus trailer. Se till att lasten inte kommer att förskjutas i transit.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115630.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.