Specialty Verktyg för en VW Jetta

Volkswagen Jetta är populär i Europa och Amerika . Men som med många Volkswagen bilar , vissa delar av Jetta kräver specialiserade delar och verktyg för att göra reparationer . Detta kan vara en pina för amatörer och professionella mekaniker , som kanske inte alltid har rätt specialitet verktyg till hands . Diagnostic Cable

skillnad från äldre modell bilar i årtionden tidigare , nyare bilar har digitala datorer som kör många av sina funktioner . Att utnyttja dessa system och ta reda på vad som är fel med en bil , många gånger måste du koppla in en diagnostisk dator . Den Jetta kräver att du har en sen modell kabel gjord speciellt för VWs . Dessutom måste du ha en diagnostisk maskin är kompatibel med Volkswagen Jetta .
Bränsleledning Tänger

Volkswagen Jetta använder en typ av klämma på bränsleledningen som , om du försöker ta bort det med en vanlig verktyg , kan hamna bryta klämman och förstöra bränsleledningen . Det är därför det är viktigt att du har en uppsättning tänger bränsleledningarna speciellt gjorda för den modell av Jetta du arbetar på .
Clutch Alignment Tool
< p > Volkswagen Jettas har ett litet verktyg som du använder för att hjälpa till att rikta kopplingen ordentligt för att se till att flytta är smidigt och enkelt som möjligt . Utan användning av detta verktyg är chansen att kopplingen blir spänd och ojämn , vilket kan leda till onödiga skador .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115609.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.