Hur man hyra en Sprinter Van Från Ryder

Sprinter skåpbilar - eller skåpbilar last - är långa arbetsföra, aluminium bilar som främst används för dragande stora mängder material. Små företag kan använda en sprinter van att transportera arbetsutrustning, medan stora företag kanske föredrar en serie sprinter skåpbilar för leverans. Leasing en sprinter van från Ryder är en enkel process, och företaget har vanligtvis flera van specifikation alternativ att välja mellan. Saker du behöver
Personligt ID
FO
Visa fler instruktioner
1

logga in på Internet. Skriv i Ryder hemsida URL i webbläsaren och klicka på "Enter". Klicka på "Leasing och underhåll" fliken i mitten av Ryder webbplats startsida. Rulla ner och klicka på "Full Leasing servicebil." Undersök leasing alternativ och bläddra ner och klicka på "Kontakta oss" för att hitta ett kundnummer servicetelefon. Ring en Ryder kundtjänst.
2

Välj typ av sprintern van du önskar. Fråga kundtjänst om fabrikat, modell och år för alla tillgängliga sprinter skåpbilar. Fråga om överföring typer, körsträcka och kroppslängd. Gör ditt val.
3

Förhandla kontrakt alternativ. Du kan hyra Ryder skåpbilar år i taget. Fråga om reparation support och akuta vägkanten stödprogram för att ta med på ditt kontrakt. Fråga om erbjudanden flexibilitet programmet också. Till exempel erbjuder Ryder 3-Year Flex Lease du en vanlig 36-månaders hyresavtal, med möjlighet att förkorta din leasingperioden, med en lägre skattesats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115599.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.